Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel kopen? Jouw eigen franchise /eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formule.

Mocht de formule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om de formule van jouw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 23 gevonden

welkom in je nieuwe bruna

Bruna regio Zoetermeer / Den Haag

Omschrijving:

Bruna is met bijna 300 moderne winkels de belangrijkste aanbieder van boeken, tijdschriften, wenskaarten en schrijfwaren. Bruna is al 150 jaar actief in Nederland. Met een merkbekendheid van 97% zijn we dan ook niet weg te denken in het Nederlandse straatbeeld.

In regio Zoetermeer / Den Haag is de mogelijkheid tot overname van een zeer goed renderende Bruna winkel

Deze renderende Bruna winkel is niet weg te denken in deze omgeving en wordt nu ter overname aangeboden.

Spreekt je dit aan en wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor overname van deze winkel? Neem dan direct contact met ons  op!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
150 - 250 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland

Chocolate Company Zoetermeer

Omschrijving:

De vestiging wordt vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname aangeboden. De cafés van Chocolate Company zijn een combinatie van een dag horecazaak met topkwaliteit koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, High Choc, High Tea, sandwiches en het home made Chocolate Company assortiment.

De vestiging bevindt zich op een absolute toplocatie in het Stadshart van Zoetermeer.

Overnameprijs:
€ 160.000
Omzet:
€ 250.000 - 300.000
Oppervlakte:
88 m²
Adres:
Westwaarts 41 a, 2711 AD te Zoetermeer Zuid-Holland

Hubo regio Rotterdam/Zuid Holland

Omschrijving:

Hubo bestaat sinds 1969 en is daarmee een begrip onder de klussers en doe-het-zelvers. Maar de wereld verandert en Hubo ontwikkeld mee. Met een duidelijke visie. Toch is ondernemer zijn van Hubo eigen baas zijn, met de ondersteuning, kennis en ervaring én de voordelen van een sterke formule.

De formule onderscheidt zich door het bieden van een totaaloplossing voor iedere klus, voor iedereen. Of de klant het nu zelf wil doen, samen met Hubo of helemaal laat doen door Hubo.

In de regio Rotterdam zoekt de franchiseformule een nieuwe ondernemer voor een bestaande vestiging. De vestiging is al jaren een begrip in de regio.

Ben je ondernemend ingesteld, beschik je over passie voor klussen en vakmanschap, gevoel voor service, flexibiliteit en doorzettingsvermogen? Dan komen wij graag met jou in contact! Bel met Ruud Morien via telefoonnummer 033-253 2380 of mail naar r.morien@euretco.com of vraag direct meer informatie aan via de knop en wellicht sta jij binnenkort in je eigen doe-het-zelf zaak.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt in een persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
600 m²
Adres:
Regio Rotterdam Zuid-Holland

International Art School Rotterdam

Omschrijving:

International Art School geeft teken- en schilderlessen aan gemotiveerde volwassen cursisten, die stap-voor-stap één keer per week in een sociale en gezellige sfeer zijn of haar teken- en schilderkunsten verder willen ontwikkelen.

De vestiging in Rotterdam is afgelopen jaar gestart en is elke cursus verder gegroeid. Op dit moment is de vestiging zo succesvol dat voor de komende herfst cursus extra lessen ingepast zijn. Voor de volgende cursus zijn de ochtend en de (extra) avond cursus al bijna volledig volgeboekt door terugkerende cursisten. Helaas moet de huidige ondernemer wegens gezondheidsredenen een stapje terug doen, dus zijn we op zoek naar opvolging. Dit is een fantastisch instapmoment voor ondernemers die willen beginnen in de regio Rotterdam.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Overnameprijs:
€ 17.500
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
ongeveer 90 m2
Adres:
Zuid-Holland

Johnny’s Burger Co. Scheveningen

Omschrijving:

Johnny’s Burger Co. Scheveningen ligt op een absolute toplocatie: direct gelegen aan de jachthaven van Scheveningen, nabij de gerenoveerde pier en het overdekte winkelcentrum. De locatie is een blikvanger met veel passanten. Ook voor bezorging bevindt de vestiging zich op een hele strategische positie. Het gaat om een splinternieuwe vestiging die ‘turn key’ wordt opgeleverd.

Johnny’s Burger Co. is een succesvolle en snelgroeiende franchiseformule. Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland. Hun productieproces en bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees.

Overnameprijs:
€ 80.000
Omzet:
n.n.b.
Oppervlakte:
87 m²
Adres:
Dr Lelykade 36L, Den Haag Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class