Franchisevestigingen ter overname

Bestaand bedrijf kopen? Hier bieden bieden franchiseformules en/of ondernemers hun franchisevestiging ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf (franchise) of een winkel/vestiging kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start maken als ondernemer onder de naam van een franchiseformule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen alle franchiseformules te zoeken.

De franchise vestigingen die op deze pagina ter overname staan zijn te koop. De overnameprijs, omzet en overige informatie worden in de meeste gevallen vrijgegeven. Dit doen we om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de huidige situatie van een desbetreffende vestiging ter overname. Helaas is het in sommige situaties niet mogelijk om deze (privacygevoelige) informatie vrij online te publiceren. De meeste formules geven u in een later stadium inzage in de huidige (financiële) situatie van het bedrijf dat te koop wordt aangeboden.

Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit betekent niet per definitie dat de franchisevestigingen die te koop staan, niet rendabel zijn. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Eventuele redenen van verkoop van de winkel zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet is verlengd, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande winkel koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

Op zoek naar een nieuw te openen vestiging in plaats van een bestaande vestiging? Kijk hier voor de franchisemogelijkheden per regio.

Verkopen?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden: (055) 8200 226 of info@denationalefranchisegids.nl

Lees meer

 

Zoeken...

Totaal: 11 gevonden

O’Tacos Rotterdam

Omschrijving:

De nr. 1 succesvolste franchiseformule van Frankrijk is van start gegaan in Nederland!

O’Tacos is specialist in fastfood waarbij de taco centraal staat. De smaak helemaal is aangepast aan de Europese voorkeuren. Dat bleek een schot in de roos: in tien jaar tijd groeide de formule van de eerste vestiging in Grenoble naar maar liefst  300 vestigingen, 40.000 dagelijkse klanten, 15.000.000 maaltijden per jaar en 2.750.000 volgers op Facebook.

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in Rotterdam. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Minimaal benodigd eigen vermogen: € 75.000
Omzet:
Circa € 900.000
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Rotterdam Zuid-Holland

Sanidirect Den Haag

Omschrijving:

Sanidirect Den Haag is gelegen op de MegaStores, het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux. Hier vind je meer dan 40 winkels, die 7 dagen per week open zijn. Voor alles op woongebied maar ook voor de dagelijkse boodschappen.  Zodra je binnenstapt in de showroom zul je verrast worden door de warme en gezellige sfeer die hier hangt. Het gezellige en hechte team van Sanidirect Den Haag staat de hele dag klaar voor de klant om ze met open armen te ontvangen. Sanidirect Den Haag staat voor verkoop met een glimlach. Het team vindt het belangrijk dat de klant stralend de showroom verlaat én humor mag dan ook zeker niet ontbreken. Het pand heeft een oppervlakte van 850 m² en heeft onlangs een vernieuwde instore gekregen

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in Den Haag. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Vanaf €25.000 zijn er mogelijkheden
Omzet:
N.o.t.k.
Oppervlakte:
850m²
Adres:
Van der Kunstraat 157, 2521 BS, 'S-GRAVENHAGE Zuid-Holland

ViaViela Den Haag

Omschrijving:

ViaViela is een vooruitstrevende formule in de gastouderopvang. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. ViaViela is al jarenlang een sterk met en het grootste gastouderbureau van Nederland.

De vraag- en gastouders in de regio Den Haag worden op dit moment bemiddeld vanuit de vestiging in de regio Leiden. Het totale gebied blijkt zo veel potentie te hebben, dat het gebied worden gesplitst en er 2 franchisenemers actief worden. Er is een klantenportefeuille beschikbaar ter overname, waar nog een grote groeipotentie in zit.  Omdat regionale kennis dit product versterkt is het voor onze dienstverlening belangrijk dat je zelf in Den Haag woont.

Adres: ViaViela werkt met virtuele vestigingen. Dit betekent dat er geen kantoor ter overname is. Je werkt vanuit huis of huurt ergens een kantoor.

Overnameprijs:
€ 12.000 en € 20.000
Omzet:
Circa € 150.000 / € 200.000
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
N.v.t. Zuid-Holland

Welkoop Zwijndrecht

Omschrijving:

Welkoop is op zoek naar een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Zwijndrecht. Welkoop biedt een uitgekiend assortiment op het gebied van tuin en dier afgestemd op de seizoenen en de behoefte van de consumenten om te genieten van tuin en dier. Welkoop heeft 152 winkels en is een erg succesvolle formule. Vestigingen draaien gemiddeld een omzet van meer van € 1,2 mio. Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen opent Welkoop binnenkort in Zwijndrecht.

Het gaat om een hele mooie locatie van circa 1.000 m² gelegen op een hele gunstige, strategische positie met voldoende parkeergelegenheid. De vestiging wordt turn key opgeleverd waarbij ook ruimte is voor specifieke wensen van de ondernemer.

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: Circa € 100.000
Omzet:
Gem. omzet meer dan € 1.200.000
Oppervlakte:
1.000 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland

Zuivelhoeve Leiden

Omschrijving:

Over Zuivelhoeve

Dit betreft een nieuw te openen vestiging.

Zuivelhoeve is een franchise organisatie, onderdeel van Roerink Food Family, met 63 winkels door het het hele land waar je terecht kunt voor ambachtelijk bereide kazen, aangevuld met noten in allerlei soorten en smaken en een keur aan delicatessen. Daarnaast bestaat het assortiment uit de ‘onmeunig lekkere’ zuivelproducten van Zuivelhoeve zelf, waaronder Boer’n Yoghurt en Boer’n Vla. Zuivelhoeve gelooft er in dat eten alleen lekker en gezond is als het met liefde en kunde gemaakt is met een directe verbinding tot de bron.

Neem contact op om meer informatie over deze vestiging te ontvangen.

Overnameprijs:
€ 20.000 benodigd eigen vermogen
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
90 m²
Adres:
Haarlemmerstraat 93, 2312 DM Leiden Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3