Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel kopen? Jouw eigen franchise /eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een franchise formule.

Mocht de formule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om de formule van jouw voorkeur te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 23 gevonden

Johnny’s Burger Co. Wateringen

Omschrijving:

Johnny’s Burger Co. Wateringen bevindt zich voor bezorging op een hele strategische positie. Het gaat om een splinternieuwe vestiging die ‘turn key’ wordt opgeleverd.

Johnny’s Burger Co. is een succesvolle en snelgroeiende franchiseformule. Johnny’s Burger Company is het eerste hamburger take away & delivery franchiseconcept van Nederland. Hun productieproces en bedrijf is volledig ingericht op het bezorgen van burgers. Belangrijk is dat de burgers vrij zijn van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Het vlees is traceerbaar tot bij de boer en gemaakt van halal rundvlees.

Overnameprijs:
€ 75.000 ex btw.
Omzet:
n.n.b. (nog te openen)
Oppervlakte:
110 m²
Adres:
Laan van Wateringseveld 1557, 2548 CA Den-Haag Zuid-Holland
Verkocht

Kwalitaria Leiden

Omschrijving:

Voor Kwalitaria De Stevensbloem in Leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Het gaat om een toplocatie van ± 160m2 op een zeer goede zichtlocatie. Sluit jij je ook aan bij de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland? Meer dan 140 topondernemers gingen je al voor!

Even voorstellen

Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Bij Kwalitaria gebruiken we zoveel mogelijk verse producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zo maken we al onze burgers met vers gehakt van MRIJ-runderen en gebruiken we alleen plofkipvrije kipproducten. Daarnaast vind je bij ons uitsluitend desembroden van Nederlandse bodem zonder toegevoegde e-nummers.

Franchise bij Kwalitaria

Wil jij het beste uit jezelf en jouw onderneming halen? Dan zit je goed bij Kwalitaria! We volgen alle ontwikkelingen en trends in de markt en spelen hierop in. Zo loop je als franchisenemer bij Kwalitaria altijd voorop. We zoeken enthousiaste ondernemers die met trots het merk uitdragen. Als franchisenemer van Kwalitaria ben je verzekerd van de beste ondersteuning op alle vlakken. Zo kun jij je focussen op wat je het liefste doet: ondernemen!

  • marketing met smaak
  • de beste ondernemerssupport
  • netwerk van topondernemer

Ben jij de volgende Kwalitaria-ondernemer?

Wil je meer informatie over Kwalitaria De Stevensbloem? Of wil je meer weten over de franchisemogelijkheden bij Kwalitaria? Wij vertellen je graag meer! Vraag informatie aan en wij nemen contact met je op.

Overnameprijs:
€ 275.000
Omzet:
Wordt in persoonlijk gesprek bekend gemaakt.
Oppervlakte:
160 m²
Adres:
De Stevensbloem - Leiden Zuid-Holland

Mitra Ablasserdam

Omschrijving:

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Alblasserdam aan de van Eesterensingel 127 grenzend aan een goed bezocht winkelcentrum wat een breed aanbod aan winkels heeft. Direct voor de winkel is het mogelijk gratis te parkeren. De Mitra onderneming die al geruime tijd bestaat op deze locatie heeft een breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Met name op het gebied van speciaalbieren staat deze onderneming lokaal goed bekend.

De onderneming met groeikansen wordt aangeboden wegens aanstaande pensionering van de ondernemer.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader vrijgegeven
Oppervlakte:
100m² met 25m² magazijn
Adres:
Van Eesterensingel 127, 2951 CJ Alblasserdam Zuid-Holland

MultiVlaai Ridderkerk

Omschrijving:

MultiVlaai  is gevestigd in het winkelhart van Ridderkerk in de Jorishof. Hier is o.a. ook de Hema gevestigd. Onder de Jorishof bevindt zich een parkeergarage.

De gemeente Ridderkerk  telt 45.000 inwoners. Regelmatig zijn er leuke en/of smakelijke promoties in het Winkelhart Ridderkerk.  De zomer(avond)concerten brengen het winkelcentrum tot leven. Vanaf begin mei tot eind september kan het winkelend publiek op vrijdagavond genieten van de bekende zomer(avond)concerten. Deze concerten worden al meer dan 20 jaar lang georganiseerd en bieden de mogelijkheid om te luisteren naar verschillende orkesten, muziekverenigingen, bands en koren.

MultiVlaai Ridderkerk levert een ruim assortiment aan vlaaien, taarten en gebak. Ook zijn er de lekkere Belgische bonbons van het merk Leonidas te koop. Voor een rustpunt tijdens het winkelen kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk kopje koffie met een echte Limburgse vlaaipunt. Naast klantvriendelijkheid bestaat onze service o.a. ook uit het voorsnijden in puntjes, het verzorgen en leveren van mooie foto-logotaarten en het bezorgen bij u thuis of op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen. Dus; ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
60 m²
Adres:
Sint Jorisplein 68, 2981 GD Ridderkerk Zuid-Holland

MultiVlaai Vlaardingen

Omschrijving:

Vlaardingen telt 72.000 inwoners, en MultiVlaai ligt in het kloppend hart van Vlaardingen in het Winkelcentrum Liesveld. Met het brede winkelaanbod is Liesveld het ideale stuk van Vlaardingen voor alle boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt. Regen of zonneschijn, dat maakt niet uit.

Alle grote merken zijn in het winkelcentrum aanwezig. Iedere eerste zondag van de maand bent u van harte welkom op de koopzondag. Met grote regelmaat worden er hartverwarmende evenementen georganiseerd die een verblijf nog leuker maken.

MultiVlaai zoekt voor de overname van MultiVlaai Vlaardingen een enthousiaste, gastvrije en ondernemende franchisenemer m/v op MBO-niveau met liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit die goed bekend is met de lokale markt. De MultiVlaai ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen. MultiVlaai Vlaardingen heeft ook zitplaatsen waar je een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
€ 30.000
Omzet:
Te verkrijgen bij de ondernemer
Oppervlakte:
55 m2
Adres:
Schoutplein 37, 3131 JZ Vlaardingen Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website

franchise-season-art-class