Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 20 gevonden

Mitra Ablasserdam

Omschrijving:

De Mitra drankenspeciaalzaak bevindt zich in Alblasserdam aan de van Eesterensingel 127 grenzend aan een goed bezocht winkelcentrum wat een breed aanbod aan winkels heeft. Direct voor de winkel is het mogelijk gratis te parkeren. De Mitra onderneming die al geruime tijd bestaat op deze locatie heeft een breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. Met name op het gebied van speciaalbieren staat deze onderneming lokaal goed bekend.

De onderneming met groeikansen wordt aangeboden wegens aanstaande pensionering van de ondernemer.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.

Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader vrijgegeven
Oppervlakte:
100m² met 25m² magazijn
Adres:
Van Eesterensingel 127, 2951 CJ Alblasserdam Zuid-Holland

MultiVlaai Ridderkerk

Omschrijving:

MultiVlaai  is gevestigd in het winkelhart van Ridderkerk in de Jorishof. Hier is o.a. ook de Hema gevestigd. Onder de Jorishof bevindt zich een parkeergarage.

De gemeente Ridderkerk  telt 45.000 inwoners. Regelmatig zijn er leuke en/of smakelijke promoties in het Winkelhart Ridderkerk.  De zomer(avond)concerten brengen het winkelcentrum tot leven. Vanaf begin mei tot eind september kan het winkelend publiek op vrijdagavond genieten van de bekende zomer(avond)concerten. Deze concerten worden al meer dan 20 jaar lang georganiseerd en bieden de mogelijkheid om te luisteren naar verschillende orkesten, muziekverenigingen, bands en koren.

MultiVlaai Ridderkerk levert een ruim assortiment aan vlaaien, taarten en gebak. Ook zijn er de lekkere Belgische bonbons van het merk Leonidas te koop. Voor een rustpunt tijdens het winkelen kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk kopje koffie met een echte Limburgse vlaaipunt. Naast klantvriendelijkheid bestaat onze service o.a. ook uit het voorsnijden in puntjes, het verzorgen en leveren van mooie foto-logotaarten en het bezorgen bij u thuis of op het werk.

Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de markt kan benaderen. Dus; ben je initiatiefrijk en commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit, én heb je retail-ervaring? Reageer dan snel!

Overnameprijs:
N.o.t.k.
Omzet:
Wordt nader bekend gemaakt
Oppervlakte:
60 m²
Adres:
Sint Jorisplein 68, 2981 GD Ridderkerk Zuid-Holland

MultiVlaai Vlaardingen

Omschrijving:

Vlaardingen telt 72.000 inwoners, en MultiVlaai ligt in het kloppend hart van Vlaardingen in het Winkelcentrum Liesveld. Met het brede winkelaanbod is Liesveld het ideale stuk van Vlaardingen voor alle boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt. Regen of zonneschijn, dat maakt niet uit.

Alle grote merken zijn in het winkelcentrum aanwezig. Iedere eerste zondag van de maand bent u van harte welkom op de koopzondag. Met grote regelmaat worden er hartverwarmende evenementen georganiseerd die een verblijf nog leuker maken.

MultiVlaai zoekt voor de overname van MultiVlaai Vlaardingen een enthousiaste, gastvrije en ondernemende franchisenemer m/v op MBO-niveau met liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit die goed bekend is met de lokale markt. De MultiVlaai ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen. MultiVlaai Vlaardingen heeft ook zitplaatsen waar je een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
€ 30.000
Omzet:
Te verkrijgen bij de ondernemer
Oppervlakte:
55 m2
Adres:
Schoutplein 37, 3131 JZ Vlaardingen Zuid-Holland

MultiVlaai Zwijndrecht

Omschrijving:

Zwijndrecht telt 44.500 inwoners, en MultiVlaai ligt in het onlangs opgeknapte winkelcentrum Hof van Holland, 35a.

Alle denkbare winkels in een notendop. Dat is winkelcentrum Walburg! Hét toonaangevende winkelcentrum in het stadscentrum van Zwijndrecht mag zich al bijna veertig jaar verheugen in een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen bewoners van Zwijndrecht weten Walburg in grote getale te vinden. Ook mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Dordrecht komen maar wat graag in het Zwijndrechtse winkelcentrum, waar ook iedere donderdag de weekmarkt staat. In het winkelcentrum komen steeds meer leuke winkels, er zijn er nu ongeveer 100. Voor elk wat wils, en er is gratis parkeren ! De MultiVlaai ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen.

MultiVlaai Zwijndrecht heeft 18 zitplaatsen en je kunt er een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
€ 60.000
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
60 m²
Adres:
Hof van Holland 35A, 3332 EH Zwijndrecht Zuid-Holland

O’Tacos Den Haag

Omschrijving:

De nr. 1 succesvolste franchiseformule van Frankrijk is van start gegaan in Nederland! O’Tacos is specialist in fastfood waarbij de taco centraal staat. De smaak helemaal is aangepast aan de Europese voorkeuren. Dat bleek een schot in de roos: in tien jaar tijd groeide de formule van de eerste vestiging in Grenoble naar maar liefst  300 vestigingen, 40.000 dagelijkse klanten, 15.000.000 maaltijden per jaar en 2.750.000 volgers op Facebook.

De formule is nu op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor de op korte termijn te openen vestiging in Den Haag. Meer informatie? Klik dan op de aanvraag-knop!

Overnameprijs:
Minimaal € 75.000
Omzet:
Circa € 900.000
Oppervlakte:
150 m²
Adres:
Den Haag Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website