Franchisevestigingen ter overname

Op deze pagina bieden franchiseformules en/of ondernemers franchisevestigingen ter overname aan. Wil je dus een bestaand bedrijf of winkel (of vestiging) kopen? Jouw eigen franchise of eigen zaak beginnen? Hier kan je een vliegende start nemen als ondernemer onder de naam van een bestaande franchise formule.

Mocht de vestiging of de franchiseformule die je zoekt er niet bij staan, klik dan hier om tussen franchises te zoeken.

Zoeken...

Totaal: 22 gevonden

MultiVlaai Vlaardingen

Omschrijving:

Vlaardingen telt 72.000 inwoners, en MultiVlaai ligt in het kloppend hart van Vlaardingen in het Winkelcentrum Liesveld. Met het brede winkelaanbod is Liesveld het ideale stuk van Vlaardingen voor alle boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt. Regen of zonneschijn, dat maakt niet uit.

Alle grote merken zijn in het winkelcentrum aanwezig. Iedere eerste zondag van de maand bent u van harte welkom op de koopzondag. Met grote regelmaat worden er hartverwarmende evenementen georganiseerd die een verblijf nog leuker maken.

MultiVlaai zoekt voor de overname van MultiVlaai Vlaardingen een enthousiaste, gastvrije en ondernemende franchisenemer m/v op MBO-niveau met liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit die goed bekend is met de lokale markt. De MultiVlaai ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen. MultiVlaai Vlaardingen heeft ook zitplaatsen waar je een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee kunt drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
€ 30.000
Omzet:
Te verkrijgen bij de ondernemer
Oppervlakte:
55 m2
Adres:
Schoutplein 37, 3131 JZ Vlaardingen Zuid-Holland

MultiVlaai Zwijndrecht

Omschrijving:

Zwijndrecht telt 44.500 inwoners, en MultiVlaai ligt in het onlangs opgeknapte winkelcentrum Hof van Holland, 35a.

Alle denkbare winkels in een notendop. Dat is winkelcentrum Walburg! Hét toonaangevende winkelcentrum in het stadscentrum van Zwijndrecht mag zich al bijna veertig jaar verheugen in een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen bewoners van Zwijndrecht weten Walburg in grote getale te vinden. Ook mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Dordrecht komen maar wat graag in het Zwijndrechtse winkelcentrum, waar ook iedere donderdag de weekmarkt staat. In het winkelcentrum komen steeds meer leuke winkels, er zijn er nu ongeveer 100. Voor elk wat wils, en er is gratis parkeren ! De MultiVlaai ondernemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen.

MultiVlaai Zwijndrecht heeft 18 zitplaatsen en je kunt er een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee drinken. Ook worden er petit-fours en diverse Feesttaarten verkocht, net zoals de bonbons van het Belgische merk Leonidas. Omzetmogelijkheden alom!

Overnameprijs:
€ 60.000
Omzet:
In persoonlijk gesprek bekend gemaakt
Oppervlakte:
60 m²
Adres:
Hof van Holland 35A, 3332 EH Zwijndrecht Zuid-Holland
Verkocht

Spare Rib Express Alphen aan den Rijn

Omschrijving:

Wegens de overstap en start van de Spare Rib Express To Go locatie in Roosendaal is de vestiging in Alphen aan den Rijn ter overname aangeboden.

Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, uitstraling en service. Door de brede visie op marketing, logistiek, productontwikkeling en assortiment bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule.

Overnameprijs:
In overleg
Omzet:
Op aanvraag
Oppervlakte:
80 m²
Adres:
Prinses Irenelaan 86, 2404 BJ Zuid-Holland

ViaViela Den Haag

Omschrijving:

ViaViela is een vooruitstrevende formule in de gastouderopvang. Als expert in kleinschalige kinderopvang in huis draait alles bij ons om het ontzorgen van ouders door het faciliteren van persoonlijke en vertrouwde opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar oud. ViaViela is al jarenlang een sterk met en het grootste gastouderbureau van Nederland.

De vraag- en gastouders in de regio Den Haag worden op dit moment bemiddeld vanuit de vestiging in de regio Leiden. Het totale gebied blijkt zo veel potentie te hebben, dat het gebied worden gesplitst en er 2 franchisenemers actief worden. Er is een klantenportefeuille beschikbaar ter overname, waar nog een grote groeipotentie in zit.  Omdat regionale kennis dit product versterkt is het voor onze dienstverlening belangrijk dat je zelf in Den Haag woont.

Wil je meer informatie of weten of er in een andere regio ook mogelijkheden zijn, kijk gerust op onze website of laat je gegevens achter via deze link. Bellen kan ook met Barend Dill 06-06-33035844

Adres: ViaViela werkt met virtuele vestigingen. Dit betekent dat er geen kantoor ter overname is. Je werkt vanuit huis of huurt ergens een kantoor.

Overnameprijs:
€ 12.000,- en € 20.000,-
Omzet:
Circa € 150.000,- / € 200.000,-
Oppervlakte:
N.v.t.
Adres:
N.v.t. Zuid-Holland

Welkoop Zwijndrecht

Omschrijving:

Welkoop is op zoek naar een ondernemer voor een op korte termijn te openen vestiging in Zwijndrecht. Welkoop biedt een uitgekiend assortiment op het gebied van tuin en dier afgestemd op de seizoenen en de behoefte van de consumenten om te genieten van tuin en dier. Welkoop heeft 152 winkels en is een erg succesvolle formule. Vestigingen draaien gemiddeld een omzet van meer van € 1,2 mio. Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen opent Welkoop binnenkort in Zwijndrecht.

Het gaat om een hele mooie locatie van circa 1.000 m² gelegen op een hele gunstige, strategische positie met voldoende parkeergelegenheid. De vestiging wordt turn key opgeleverd waarbij ook ruimte is voor specifieke wensen van de ondernemer.

Overnameprijs:
Benodigd eigen vermogen: Circa € 100.000
Omzet:
Gem. omzet meer dan € 1.200.000
Oppervlakte:
1.000 m²
Adres:
Wordt nader bekend gemaakt Zuid-Holland
Toon: items per pagina.

meer vestigingen ter overname

1 2 3 4 5


Er kunnen verscheidene redenen zijn waarom franchisenemers hun vestiging te koop aanbieden. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de franchise vestiging die te koop wordt aangeboden niet rendabel is. De meeste franchiseformules hebben franchisevestigingen ter overname.

Redenen van verkoop van de winkel kunnen zijn: Pensioen van de ondernemer, verhuizing naar andere formule, einde van het franchise contract wat niet verlengd wordt, de franchisenemer gaat ander werk doen, et cetera.

Wanneer u een bestaande franchise vestiging koopt of overneemt, koopt u zich in bij een bestaande locatie van de formule. Dit kan vele voordelen hebben. U stapt in met een bestaande klantenkring, u genereert direct inkomsten, u kunt direct starten en het eventuele personeel is volledig ingewerkt.

skyscraper-banner-website