Franchise Informatie

Franchise Informatie

Franchise informatie

Bij De Nationale Franchise Gids streven we er naar om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van franchise in Nederland. Daar hoort natuurlijk ook algemene informatie bij. Daarom zijn wij de Franchise Wiki gestart.

Ben je van mening dat er nog franchise informatie ontbreekt binnen deze pagina? Geef dit aan ons door! Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo compleet mogelijk te houden.

 

Algemene begrippenFranchisegidsFranchisegever wordenFranchisenemer wordenInformatie aanvragenWat is franchise?Ik wil ondernemer wordenEen ondernemingsplan schrijvenEigen bedrijf startenFranchisenemers gezochtFranchise in cijfers

 

Andere informatiebronnen

Natuurlijk zijn er op het web nog een aantal andere bronnen van informatie omtrent ondernemen en franchise. Wij hebben de bronnen waarvan wij van mening zijn dat ze nuttige en betrouwbare informatie verschaffen hier voor u opgenoemd.

Franchisebeurs Onderneem ‘t! – De franchisebeurs is een jaarlijks evenement waar prominente franchiseformules en toeleveranciers bijeenkomen. Bezoekers krijgen direct informatie over franchiseformules. Entree is gratis, personen die geïnteresseerd zijn in ondernemen kunnen deze beurs niet missen.

KvK – Een heldere pagina met franchise informatie. De Kamer van Koophandel is de centrale organisatie van ondernemerschap in Nederland. U kunt hier terecht voor allerlei informatie rondom ondernemen.

UWV – Het UWV geeft op deze pagina’s een goed overzicht van de mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden vanuit werkloosheid. De verschillende regelingen en afspraken worden hier ook toegelicht.

 

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise