Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Informatie

Franchise Informatie

Franchise informatie

Bij De Nationale Franchise Gids streven we er naar om jou een zo compleet mogelijk beeld te geven van franchise in Nederland. Daar hoort natuurlijk ook algemene informatie bij. Ten eerste is het belangrijk om te weten wat franchise is. Dit is de reden waarom wij de Franchise Wiki zijn gestart.

Ben je van mening dat er nog franchise informatie ontbreekt binnen deze pagina? Geef dit aan ons door! Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo compleet mogelijk te houden.

 

Andere informatiebronnen

Natuurlijk zijn er op het web nog een aantal andere bronnen van informatie omtrent ondernemen en franchise. Wij hebben de bronnen waarvan wij van mening zijn dat ze nuttige en betrouwbare informatie verschaffen hier voor u opgenoemd.

De Nationale Franchise Beurs – De Nationale Franchise Beurs is een jaarlijks evenement waar prominente franchiseformules en toeleveranciers bijeenkomen. Bezoekers krijgen direct informatie over franchiseformules. Entree is gratis, personen die geïnteresseerd zijn in ondernemen kunnen deze beurs niet missen.

KvK – Een heldere pagina met franchise informatie. De Kamer van Koophandel is de centrale organisatie van ondernemerschap in Nederland. U kunt hier terecht voor allerlei informatie rondom ondernemen.

UWV – Het UWV geeft op deze pagina’s een goed overzicht van de mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden vanuit werkloosheid. De verschillende regelingen en afspraken worden hier ook toegelicht.

Vrijblijvend franchise informatie ontvangen

Ondernemer worden? Zoek en vind jouw franchiseformule!

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste franchisekansen!

Lees meer

De Nationale Franchise Gids

Bestel de Gids met informatie over alle franchiseformules in Nederland!

Lees meer

Recent bekeken formules

×