Franchise Informatie

Franchise Wikipedia – Franchise Wiki

Bij De Nationale Franchise Gids streven we er naar om u een zo compleet mogelijk beeld te verschaffen van het Nederlands franchise landschap. Daar hoort natuurlijk ook algemene informatie verschaffing bij. Daarom zijn wij dit initiatief gestart van Franchise Wiki. Bent u dus van mening dat er nog informatie ontbreekt binnen deze pagina? Geef dit aan ons door! Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo compleet mogelijk te houden.

Binnen deze categorie

De volgende pagina’s behoren tot de categorie Franchise Informatie:

Algemene begrippen – In dit onderdeel worden de algemene begrippen binnen de franchise uiteengezet. Altijd al willen weten wat iemand nu precies bedoelde met franchisenemer of franchisegever? Op deze pagina’s vindt u het antwoord.

Franchisegids – De Nationale Franchise Gids is de norm als het aankomt op gedrukte
naslagwerken met betrekking tot franchise. De gedrukte gids biedt uitgebreide franchise informatie over meer dan 700 franchise formules. De informatie die u terugvindt in deze gids is completer dan op de website. Op de pagina heeft u de mogelijkheid de gids te bestellen en krijgt u inzicht in de inhoud van de Franchise Gids.

Franchisegever worden – Wilt u uw onderneming gaan uitbreiden en dit gaan doen in de vorm van franchise? Dan is deze pagina voor u! Hoe pakt u deze uitbreiding aan? En welke voorbereidingen moet u treffen? U leest het hier.

Franchisenemer worden – Heeft u interesse om u aan te sluiten bij een franchise formule en franchisenemer te worden? Dan raden wij u aan eerst deze pagina door te nemen. U vindt hier nuttige informatie die u kan helpen in dit proces.

Informatie aanvragen – Op onze website kunt u informatie aanvragen bij meer dan 1000 verschillende franchise formules. Dit kan natuurlijk nogal overweldigend zijn! Op deze pagina krijgt u uitgelegd hoe dit proces in zijn werk gaat en hoe u kunt zoeken op de website. Weet u niet waar u moet beginnen? Dan is deze pagina voor u.

Wat is franchise? – Franchise is een distributiesysteem voor goederen of diensten, dat de beste eigenschappen van een filiaalbedrijf combineert met die van het zelfstandig ondernemerschap.

Ik wil ondernemer worden – Op deze pagina hebben wij een stappenplan voor u gemaakt zodat u de juiste keuze kunt maken als u ondernemer wilt worden.

Een ondernemingsplan schrijven – Op deze pagina leggen wij u uit wat een ondernemingsplan is en uit welke onderdelen deze bestaat.

Eigen bedrijf starten – Wilt u uw eigen bedrijf starten? Franchise is een goede keuze!

Franchisenemers gezocht – Wilt u weten bij welke formules franchisenemers gezocht worden? Wij helpen u verder.

Franchise in cijfers – Hoeveel franchise formules zijn er eigenlijk in Nederland? En hoeveel vestigingen hebben deze formules? Kortom alle getallen en data in franchise vindt u op deze pagina.

Andere informatiebronnen

Natuurlijk zijn er op het web nog een aantal andere bronnen van informatie omtrent ondernemen en franchise. Wij hebben de bronnen waarvan wij van mening zijn dat ze nuttige en betrouwbare informatie verschaffen hier voor u opgenoemd.

KvK – Een heldere pagina welke u kort informeert over de verscheidene aspecten van franchise. De Kamer van Koophandel is de centrale organisatie van ondernemerschap in Nederland. U kunt hier terecht voor allerlei informatie rondom ondernemen.

UWV – Het UWV geeft op deze pagina’s een goed overzicht van de mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden vanuit werkloosheid. De verschillende regelingen en afspraken worden hier ook toegelicht.

Ikwordondernemer.nl – De Franchise- & Formulebeurs Ik Word Ondernemer is een jaarlijks evenement waar prominente franchise formules en toeleveranciers bijeenkomen om bezoekers directe informatie te verschaffen over hun organisatie. Personen die geïnteresseerd zijn in ondernemen kunnen deze beurs niet missen.

banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Vragen? Bel ons! 055-8200 226