Franchise Informatie

silhouette-1793916_1920Franchise Wikipedia – Franchise Wiki

Bij De Nationale Franchise Gids streven we er naar om u een zo compleet mogelijk beeld te verschaffen van het Nederlands franchise landschap. Daar hoort natuurlijk ook algemene informatie verschaffing bij. Daarom zijn wij dit initiatief gestart van Franchise Wiki. Bent u dus van mening dat er nog informatie ontbreekt binnen deze pagina? Geef dit aan ons door! Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo compleet mogelijk te houden.

 

 

 

Andere informatiebronnen

Natuurlijk zijn er op het web nog een aantal andere bronnen van informatie omtrent ondernemen en franchise. Wij hebben de bronnen waarvan wij van mening zijn dat ze nuttige en betrouwbare informatie verschaffen hier voor u opgenoemd.

KvK – Een heldere pagina welke u kort informeert over de verscheidene aspecten van franchise. De Kamer van Koophandel is de centrale organisatie van ondernemerschap in Nederland. U kunt hier terecht voor allerlei informatie rondom ondernemen.

UWV – Het UWV geeft op deze pagina’s een goed overzicht van de mogelijkheden om zelfstandig ondernemer te worden vanuit werkloosheid. De verschillende regelingen en afspraken worden hier ook toegelicht.

Ikwordondernemer.nl – De Franchise- & Formulebeurs Ik Word Ondernemer is een jaarlijks evenement waar prominente franchise formules en toeleveranciers bijeenkomen om bezoekers directe informatie te verschaffen over hun organisatie. Personen die geïnteresseerd zijn in ondernemen kunnen deze beurs niet missen.