Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisenemers gezocht

Welke franchiseformules zoeken ondernemers?

Grote gevestigde formules als Albert Heijn, McDonald’s en KFC zijn al zo sterk vertegenwoordigd in Nederland dat zij niet meer op zoek zijn naar franchisenemers. Als er een keer een locatie vrijkomt dan gunt de franchisegever die aan een van de bestaande franchisenemers zodat deze meerdere vestigingen gaat exploiteren, dat wordt ook wel multi-franchising genoemd.

De meeste franchiseformules zijn op zoek naar ondernemers, zelfs als er geen ruimte meer is voor nieuwe locaties. Altijd zijn er wel franchisenemers die met pensioen willen gaan of om een andere reden hun bedrijf willen overdragen.

Ondernemerskansen bij jou in de buurt

Wel is het maar de vraag of de franchiseformule ook in plaats of regio op zoek is naar een ondernemer, dat moet maar net met elkaar overeenkomen. Als je wil weten welke franchiseformules bij jou in de buurt op zoek zijn naar ondernemers dan kun je het beste kijken op www.franchiseinmijnregio.nl: hier kun je de plaats of regio invoeren waar je wil ondernemen.

Overzicht van alle franchiseformules

Als je een overzicht zoekt van alle franchiseformules wil zijn klik dan hier. Je kunt hier informatie opvragen van bijna alle (behalve bijv. van Albert Heijn, McDonald’s en KFC) franchiseformules van Nederland. De franchiseformules die ons hebben laten weten op zoek te zijn naar ondernemers zijn weergegeven door middel van een uitgebreide vermelding, dus met logo, foto’s en extra informatie. Van de andere formules kun je ook vrijblijvend informatie opvragen maar ervaring is weel dat je daar het risico loopt dat je geen reactie ontvangt.

Franchise ter overname

Andere mogelijkheid is om een bestaande vestiging over te nemen. Voordeel hiervan is dat alle investeringen al gedaan zijn en dat je al weet welke resultaten op die locatie gerealiseerd zijn. Aan de andere kant zal de verkoper die positieve resultaten dat ook terug laten komen in de verkoopprijs.

U kunt hier klikken om een overzicht te bekijken van alle ter overname aangeboden franchisevestigingen.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je graag persoonlijk begeleid worden bij de keuze welke franchiseformule het beste bij je past? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Dat kan door ons een bericht te sturen maar op kantoortijden natuurlijk ook telefonisch: 055 8200 226.

 

Ook kun je kijken op onze faq pagina, daar vind je een overzicht met antwoorden op veel gestelde vragen. Veel succes!

Vrijblijvend franchise informatie ontvangen

Ondernemer worden? Zoek en vind jouw franchiseformule!

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste franchisekansen!

Lees meer

De Nationale Franchise Gids

Bestel de Gids met informatie over alle franchiseformules in Nederland!

Lees meer

Recent bekeken formules

×