Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Informatie Aanvragen

Wat is informatie aanvragen?

informatie aanvragen

Binnen deze website heeft u de mogelijkheid als bezoeker, en waarschijnlijk als geïnteresseerde in franchise, gratis en vrijblijvend informatie aan te vragen bij nagenoeg alle franchiseformules van Nederland. Welke informatie vraagt u zich af? Franchise informatie natuurlijk!

Natuurlijk is dit nogal breed verwoord. Het doel is om u op een zo direct mogelijke wijze in contact te brengen met de franchise managers van een formule. Dus wanneer u een informatie aanvraag doet bij een franchise formule op onze website, dan zetten wij deze aanvraag direct door naar deze franchise managers. De informatie die u zult ontvangen verschilt per formule. Maar, over het algemeen kunt u ervan uit gaan dat u een pakket van informatie ontvangt waarin u leest over alle aspecten die komen kijken om franchisenemer te worden bij de respectievelijke formule. Zowel de vereisten als de voordelen worden hierin vermeld. Veelal gebeurt dit middels een brochure van de formule. Maar de informatie kan ook verschaft worden middels een webpagina of telefoongesprek.

Wanneer moet ik informatie aanvragen?

Over het algemeen kunt u dus informatie aanvragen wanneer u graag meer wilt weten over de franchise formule in kwestie, omdat u zich wellicht wilt aansluiten bij deze formule. Waarschijnlijk heeft u al wat vooronderzoek gepleegd en bent u nu op zoek naar duidelijke antwoorden. Dit is het juiste moment voor een informatie aanvraag. Hoewel het natuurlijk ook gewoon eerder of later in het proces kan.

Voorbereiden?

Nu vraagt u zich misschien af of u zich moet voorbereiden alvorens u een aanvraag doet. Het korte antwoord is; Nee. U bent nergens toe verplicht. Natuurlijk worden uw kansen wel aanzienlijk verhoogd wanneer u in contact komt met een formule en u heeft al vooronderzoek gepleegd. Formules vinden het belangrijk dat geïnteresseerden al de moeite hebben genomen om hun bedrijf te bestuderen. Zo kan u al bekijken of er kansen zijn voor een specifieke formule bij u in buurt. Wellicht heeft u al een winkelpand op het oog? Of u heeft al bekeken wat de concurrentie is in een bepaald gebied. Deze aspecten zijn zeer belangrijk voor een formule.

Het proces

Over het algemeen houden wij een periode aan van twee weken na de aanvraag aan waarbinnen de formule contact met u op neemt. Ook zijn er uitzonderingen op deze regel. Dit heeft alles te maken met de hoeveelheid informatie aanvragen die een formule toegestuurd krijgt. Maakt u zich dus vooral niet ongerust als u na een week nog niks vernomen hebt.

Interview

Het kan zijn dat een aantal dagen na uw aanvraag een van onze medewerkers contact met u op neemt om een kort telefonisch interview af te nemen. Sommige formules hebben ons namelijk gevraagd u een aantal vragen te stellen voordat ze contact met u opnemen. Dit zullen vooral inhoudelijk vragen zijn omtrent uw werkervaring en -verleden. Het interview neemt ongeveer een half uur in beslag. Deze informatie zullen wij dan doorspelen naar de franchise formule.

Vervolg

Wanneer de formule contact met u heeft opgenomen, wat voornamelijk via de mail of telefonisch gebeurd, zullen ze u waarschijnlijk informatie toesturen. Op basis van deze informatie zullen er vervolg gesprekken plaatsvinden. Ook is het mogelijk dat u of de formule heeft besloten geen interesse te hebben in een verdere samenwerking. Dan wordt het proces zonder verdere verplichtingen afgerond.

Vrijblijvend franchise informatie ontvangen

Ondernemer worden? Zoek en vind jouw franchiseformule!

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste franchisekansen!

Lees meer

De Nationale Franchise Gids

Bestel de Gids met informatie over alle franchiseformules in Nederland!

Lees meer

Recent bekeken formules

×