Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Koffie franchise beginnen?

Koffie franchise
Wilt u een koffie franchise beginnen? Heeft u een passie voor koffie en thee? Dan zou franchisen bij een van onderstaande concepten wel iets voor u kunnen zijn. De Nationale Franchise Gids heeft een aantal formules waarmee u een franchise kunt beginnen in koffie. Wij bieden zowel espressobar formules aan als koffie- en theespeciaalzaken. Van onderstaande formules is bekend dat zij franchisenemers zoeken. U kunt geheel vrijblijvend informatie aanvragen bij een van deze concepten of onze gids bestellen.

Koffiebarconcepten

Doppio Espresso
Doppio Espresso is een plek waar mensen samenkomen die op zoek zijn naar kwaliteit en deze kunnen waarderen. Door veel te investeren in de kennis van de producten en de kwaliteit van de grondstoffen, streven wij ernaar elke gast een unieke smaakbeleving te geven. Bij Doppio Espresso draait het om de beleving van de gast. Lees meer over Doppio Espresso.

Kaldi koffie en thee
Kaldi biedt onder eigen merk een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Daarnaast worden de bijbehorende espressoapparaten en accessoires aangeboden. Het unieke aan Kaldi is dat het een winkelformule is, maar in al zijn winkels een proeflokaal heeft. Het gebruik van de producten koffie en thee worden als een lifestyle gepresenteerd. Samen met jou zorgen we er voor dat de Kaldi koffie & thee franchise een succes wordt! Lees meer over Kaldi koffie en thee.

ChiqueOLatte
De geur van koffie en de lekkerste theesoorten, kleurig vers fruit dat je dipt in een chocoladefontein en een behang van chocoladerepen: ChiqueOLatte is een waar chocoladeparadijs. In dit gezellige caféconcept klim je via een trap omhoog, waar je aan tafel schuift in een Amsterdams minigrachtenpand. Met een katrol takelt de bediening je bestelling naar boven! Lees meer over ChiqueOlatte.

Chocolate Company

De cafés van Chocolate Company zijn een combinatie van een dag horeca zaak – waar je lekker kunt genieten van top koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, high tea, sandwiches en nog veel meer. – en een chocolade winkel waarin we onze home made Chocolate Company assortiment verkopen. Lees meer over Chocolatecompany.

 

Andere koffieconcepten
Van onderstaande formules is niet bekend of zij franchisenemers zoeken.

Starbucks

Coffee4all

Cubico Caffee

Espressoworld

Mobiccino

Mister Bubble Tea

Vrijblijvend franchise informatie ontvangen

Ondernemer worden? Zoek en vind jouw franchiseformule!

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste franchisekansen!

Lees meer

De Nationale Franchise Gids

Bestel de Gids met informatie over alle franchiseformules in Nederland!

Lees meer

Recent bekeken formules

×