ABC locaties

koblenz-959166_1920De locatie is erg belangrijk als het gaat om het succes van een onderneming.  Een A-locatie wordt gezien als de beste locatie om een verkooppunt te vestigen

Een A1 locatie in een winkelgebied geeft aan dat de plaats van de winkel ligt in het centrum. Deze locatie heeft de meeste traffic en is het duurst om een pand te huren. Er zijn naast de A1 locatie nog een aantal andere benamingen voor gebieden waar winkels gevestigd kunnen zijn.

Een A2-locatie is een locatie gevestigd aan de rand van het stadshart. Toch profiteer een winkel op deze locatie wel degelijk van de klantenrouting in het centrum. Deze locatie ligt vaak in de buurt van parkeerplaatsen

De B locatie kan worden omschreven als attractieve aanloopstraten voor de A locatie. Het zijn straten die interessant zijn voor toeristen omdat hier niet de grote winkelketens gevestigd zijn. De straten in het B-winkelniveau maken een stad uniek. In dit gebied is ook vaak horeca aanwezig.

De C locatie kan worden omschreven als minder attractieve aanloopstraten voor de A locatie. Het is een gebied met weinig passanten. De winkels op deze locatie zijn moeilijker te bereiken met het openbaar vervoer. Winkels op deze locaties hebben meer mogelijkheden voor de klant om te parkeren in de buurt.


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class