no+vello Almelo

no+vello Almelo

Ondernemer worden bij no+vello in Almelo

no+vello is op zoek naar een ondernemer in Almelo.

Grootste speler in Europa op het gebied van gezichts- en lichaamsesthetiek

Franchise informatie no+vello

Ondernemen in Almelo? no+vello is op zoek naar franchisenemers die in Almelo willen ondernemen. no+vello heeft op dit moment franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Almelo met no+vello? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

no+vello franchise – hoe het begon

no+vello is een Spaanse ontharingsformule en werd eind 2007 opgericht. Het onderscheidende concept was al vanaf de start een groot succes. Begin 2008 opende de franchiseformule zijn eerste franchisevestiging. In het eerste jaar werden er 194 centra geopend, in 2009 kwamen daar nog eens 200 (!) bij. In 2010 zijn de eerste internationale stappen gezet. Inmiddels heeft no=vello in meer dan 15 landen vestigingen. Mede door de groei en het succes van de formule is no+vello op zoek naar een Master Franchisenemer voor Nederland.

Concept dat blijft vernieuwen

Zowel qua apparatuur als qua behandelingsmethode is no+vello zeer innovatief. Onze cosmetische lijn geeft onze klanten de beste resultaten, in combinatie met onze behandelingen. Elk jaar vinden er vernieuwingen plaats in de no+vello salons. Voorbeelden hiervan zijn technische verbetering op de IPL, op de Hand Pieces, nieuwe cosmetica en nieuwe apparatuur als de ProSkin. Ook hebben wij een exclusief Fusion-systeem ontwikkeld dat twee technologieën bij elkaar brengt.

Internationaal succes – wereldwijd 1e in Spa & Beauty

Inmiddels zijn er meer dan 1.000 centra in 16 landen. Dit bewijst dat het no+vello concept overal succesvol is. Naast Spanje is no+vello actief in Bosnië, Brazilië, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Italië, Montenegro, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

De formule heeft door de jaren heen tal van (internationale) erkenningen binnen weten te slepen. Zo is no+vello bijvoorbeeld opgenomen in de Top 100 Global Franchises en stond het in 2014 op de 41e plaats in de algemene rankings en 1e in de categorie franchise Spa & Beauty.

Master Franchise

Met de aankoop van de masterrechten verkrijgt de master franchise de exclusieve rechten voor de exploitatie van Nederland. Verwachting is dat er binnen vijf jaar vijftig vestigingen worden geopend in Nederland. De ROI ligt omstreeks 15 vestigingen. De rechten kunnen zowel door een individueel persoon als door een bedrijf worden verkregen. Als Master franchisenemer (klik hier voor uitleg master franchise) bent u in Nederland verantwoordelijk voor de uitrol (expansie) van de formule met nieuwe franchisenemers. Het ondernemersbloed en de wil om het concept ook succesvol te laten zijn in Nederland, moet dus sterk aanwezig zijn.

Benieuwd naar ons concept? Meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegidsno+vello franchise logo


Over Almelo

Almelo is gelegen in Overijssel, en is onderdeel van de gemeente Almelo. Er wonen ongeveer 72.599 mensen in Almelo. De WOZ waarde van de woningen in Almelo ligt gemiddeld op €156.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Almelo op €31.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Almelo een gezamenlijk inkomen van €1.022.985.909. Van alle inwoners hebben 5.1% een uitkering. In Almelo een totaal van 3.703 inwoners.

Almelo heeft veel bedrijvigheid, deze bevindt zich in de oude stad en ook op later geplande terreinen. Bedrijfsterreinen zijn in de Bornsestraat, de Buitenhaven, het Dollegoor, het Wendelgoor, Noordbroek, de Turfkade en op de terreinen Twentepoort en het Bedrijvenpark Twente. In de industriehaven worden zo’n 904.996 ton goederen gelost, ofwel zo’n 80.000 vrachtwagens. Ten zuiden van de stad is een nieuw bedrijventerrein gepland onder de naam XL Businesspark Twente dat voor de gehele regio bedoeld is en een eigen aansluiting op de A35 heeft. VDL, PANalytical en Urenco, dat verrijkt uranium voor kerncentrales produceert, zijn belangrijke werkgevers. De textiel, de oorsprong van de industrie in Almelo (en Twente) raakt meer en meer op de achtergrond, hoewel Koninklijke Ten Cate NV nog steeds een vestiging in Almelo heeft op het Indiëterrein.

Er zijn naast no+vello ook nog andere franchiseformules waarvoor Almelo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Almelo.

persoonlijke verzorging branche informatie

Franchiseformule no+vello valt binnen de branche persoonlijke verzorging. Persoonlijke verzorging omvat een breed scala aan franchiseformules dat zich bezighoudt met behandelen en adviseren in schoonheid en gezondheid van de klant. Denk hierbij aan o.a. massage-, zonnebank- en cosmeticaformules. Voorbeelden zijn QoQo Massage, Inglot Cosmetics en Rituals.

De hoogtijdagen van de cosmeticabranche duurde tot 2010. Vanaf 2009 was er een sterk toegenomen druk op het prijsniveau vanuit een toenemende promotiedruk, maar ook vanwege de lagere prijzen in de schappen. In 2012 had de markt te maken met een verschuiving van aankopen de traditionele drogisterij-, supermarkt en parfumeriekanaal naar lifestylewinkels, online en budgetstores. Volgens de GfK worden dit belangrijke kanalen voor de cosmeticabranche.

Consumenten besteden ook steeds meer aandacht aan hun uiterlijk via de professionele beautybranche. Het taboe rondom cosmetische ingrepen nemen almaar verder af. De verwachting is dat in 2016 de bestedingen aan (cosmetische) ingrepen licht zal toenemen ten opzichte van 2015. De nadruk zal liggen op behandelingen met een natuurlijk resultaat.

Het CBS rekende uit dat consumenten tot 2015 minder vaak naar de schoonheidssalon gingen en dat er gekozen werd voor minder uitgebreide behandelingen. Ook werd er minder geld uitgegeven aan verzorgingsproducten. Vanaf 2015 is er een stijging te zien: de omzet groeide met 6%. Voor 2016 is de verwachting dat de consument weer meer te besteden heeft en dat de omzet waarschijnlijk weer in de plus zal uitkomen.

Belangrijke trend in deze branche is de ontwikkeling dat consumenten veel te doen hebben in weinig tijd. De techniek wordt in toenemende mate in het leven van de consument geïntegreerd. De vele beauty en health apps voor de mobiele telefoon zijn hier goede voorbeelden van. Een ander belangrijke ontwikkeling is de mind-set van de samenleving: het wordt steeds meer geaccepteerd om geld en tijd te spenderen aan persoonlijke verzorging. Formules kunnen inspelen op de behoefte aan ontspanning, op een efficiënte manier.

Bron: Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV), CBS, GfK

Vestigingen no+vello

Gegevens Almelo

Provincie
Overijssel
Gemeente
Almelo
Inwoners
72.599
Inkomen
€31.000
WOZ-waarde
€156.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
no+vello