Jamin Amersfoort

Jamin Amersfoort

Ondernemer worden bij Jamin in Amersfoort

Jamin is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort.

Jamin is de enige vrolijke verwenwinkel! Met een uitgebreid assortiment schepsnoep, ijs, chocolade, American Candy en andere zoete lekkernijen waarmee je iedereen kan verrassen en verrast kan worden.

Franchise informatie Jamin

Jamin ziet franchise mogelijkheden in Amersfoort. Bent u afkomstig uit de regio Amersfoort en heeft u interesse om een Jamin vestiging te openen? Jamin is momenteel op zoek naar ondernemers uit deze regio. Heeft u ervaring in de branche en ondernemersmentaliteit? Vraag dan snel informatie aan bij Jamin.

Jamin franchise winkelvloer

Lekker, Kwaliteit, Trendy en Verwennen daar staat Jamin voor. Jamin franchise is al 135 jaar DE ZOETWAREN SPECIALIST VAN NEDERLAND. Beleving en een bijzonder assortiment dat nergens anders te vinden is, daar draait het om in de Jamin franchise winkels. De consument, en met name de jongeren, weten Jamin weer te vinden. Internationale producten uit Amerika, Japan of andere landen en spectaculaire nieuwe concepten dragen hier aan bij. Uiteraard is ook het bekende Jamin assortiment, zoals het schepsnoep met wel 300 verschillende smaken, in elke Jamin vertegenwoordigd.

Jamin franchise is flink groeiende. Dat is ook te zien aan de vele nieuwe winkels die recent zijn geopend. De nieuwe winkels laten zien waar Jamin anno 2017 voor staat.

Om verdere groei te realiseren zijn we op zoek naar enthousiaste franchisenemers die graag een Jamin franchise winkel willen openen of een bestaande winkel willen overnemen. De Jamin franchisenemers die we zoeken zijn ondernemend, enthousiast, creatief en klantgericht.

De juiste mix!

De verleidelijkste winkel van Nederland biedt momenten van plezier voor haar bezoekers, die zichzelf of anderen willen verwennen. De oorsprong van ons merk, de grote naamsbekendheid en de juiste samenstelling van het assortiment en kwaliteit onderscheiden ons van alle anderen.

De Jamin franchise voordelen.

U lift mee op de enorme naamsbekendheid van ruim 97%. Ons assortiment richt zich op drie verschillende verwenmomenten; Voor jezelf, om te delen en om te geven. Ons team van inkopers en category managers stelt centraal het assortiment samen, waarbij voortdurend wordt ingespeeld op de actualiteit en de seizoenen.

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

 

 


Over Amersfoort

Amersfoort is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Amersfoort. Er wonen ongeveer 153.615 mensen in Amersfoort. De WOZ waarde van de woningen in Amersfoort ligt gemiddeld op €222.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Amersfoort op €36.900. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Amersfoort een gezamenlijk inkomen van €2.576.542.500. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Amersfoort een totaal van 5.837 inwoners.

De economie van Amersfoort is pas vanaf 1970 sterk gegroeid. Enkele grote bedrijven en instellingen hebben er hun hoofdkantoren, zoals de verzekeraars de Amersfoortse en voedingsconcern Nutreco, naast de al aanwezige militairen, NS, en stichtingen of verenigingen als de Vereniging Eigen Huis en het Diabetesfonds. De kazernes werden vanaf ongeveer 1980 op één na gesloten. In 1990 verplaatste de Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland, destijds gevestigd in Hilversum (lange tijd de economische concurrent van Amersfoort), zijn hoofdkantoor naar Amersfoort, wegens onoplosbare verkeersperikelen in Hilversum. In 2008 ging deze KvK op in de KvK Gooi-, Eem- en Flevoland, die Almere als vestigingsplaats kreeg. Een vernieuwing van het stationsgebied met de bouw van een groot nieuw station vanaf 1992 trok vele bedrijven naar het centrum.

Er zijn naast Jamin ook nog andere franchiseformules waarvoor Amersfoort interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amersfoort.

zoetwaren branche informatie

Franchiseformule Jamin valt binnen de branche zoetwaren. Tot de branche zoetwaren behoren speciaalzaken in zoetwaren. Enkele bekende formules die actief zijn in deze branche zijn Jamin en Leonidas. Deze formules verkopen onder andere snoep, drop, koek ijs en overige zoetwaren. Beleving en een creatief en bijzonder assortiment staan hierbij centraal.

De concurrentie in deze markt is stevig. In de snoepbranche voeren A-merken de boventoon terwijl in de koek- en snackbranche de huismerken ook een goede positie hebben verworven. Door de jaren heen is het aantal verkooppunten van zoetwaren toegenomen van 578 in 2008 tot 631 in 2016. In 2014 was de gemiddelde omzet van zoetwaren per winkel €7.801, dit is een daling van 9,2% ten opzichte van 2013. De Nederlandse consument besteedt gemiddeld zo’n 3,7 miljard euro aan koek, snacks en zoetwaren. Per persoon is dat 34 kilo aan zoetigheden en snacks per jaar. De branche vertegenwoordigt ruim 6% van de totale consumentenbestedingen aan eten en drinken.

Binnen de zoetwaren branche zijn diverse ontwikkelingen gaande. De consument doet veel aankopen in een impuls en hecht steeds meer waarde aan genieten, gezond en gemak. Echter hebben de producten uit deze branche geen gezond imago. In 2010 zijn er nieuwe regels over gezondheidsclaims in werken getreden. Producten trachten het imago van koek, snacks en zoetwaren te verbeteren door producten te ontwikkelen met minder suikers, minder vet en gebaseerd op natuurlijke grondstoffen.

De hybride consument is enerzijds op zoek naar producten en verkooppunten met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Anderzijds laat de consument zich altijd graag verrassen en verleiden door nieuwe en/of luxere producten, die dan best wat meer mogen kosten. Deze laatste ontwikkeling is terug te zien in de sterke groei van de segmenten chocoladerepen, kleine cakejes en luxe noten. Daarnaast valt ook de groei van lichte hartige producten op.

Speciaalzaken binnen de branche werken steeds vaker samen om een breder productenpakket aan de consument aan te bieden en een sterkere vuist naar de supermarkt te maken. Op productniveau zijn steeds vaker succesvolle combinaties van verschillende ingrediënten te vinden. Verdere concentratie zal in de nabije toekomst naar verwachting doorzetten.

Bron: Rabobank Cijfer & trends, Tabaksdetailhandel.nl, Panteia: Genot, Gewin en Gemak in 2020

Vestigingen Jamin

Gegevens Amersfoort

Provincie
Utrecht
Gemeente
Amersfoort
Inwoners
153.615
Inkomen
€36.900
WOZ-waarde
€222.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Jamin