QoQo Massage Arnhem

QoQo Massage Arnhem

Ondernemer worden bij QoQo Massage in Arnhem

QoQo Massage is op zoek naar een ondernemer in Arnhem.

Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt!

Franchise informatie QoQo Massage

QoQo Massage is op zoek naar een franchisenemer in Arnhem. Arnhem heeft 153.864 inwoners, en voldoet daarmee aan het minimale aantal wat een verzorgingsgebied moet bevatten voor een QoQo Massage vestiging. Momenteel heeft QoQo Massage 8 franchise vestigingen in Nederland. Wordt u de volgende? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

QoQo Massage is hard op weg naar een absolute marktleiderspositie op het gebied van massage in Nederland. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde ondernemers die onderdeel van dit succes willen zijn en een bijdrage hieraan kunnen leveren.

qoqo massage banner

Over QoQo Massage franchise

QoQo Massage combineert traditionele Chinese massagetherapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Het professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke conditie van de bezoekers, maar ook met het verbeteren van hun mentale staat.

De formule is in 2012 opgericht door Coco en haar man, franchisegever, Robert Reijnders. Robert vervulde samen met zijn vrouw, welke professioneel masseuse is, een ondernemingsdroom en zijn QoQo Massage begonnen.

De formule is ontstaan vanuit de gedachte om de eerste te zijn met een keten van betrouwbare massagesalons in de Nederlandse markt. Het concept is kwalitatief hoogstaande behandelingen in een weldadige en professionele omgeving tegen een zeer scherp tarief. De formule staat haaks op het negatieve stigma waar deze branche onder lijdt en daarom heeft QoQo Massage enkel getrainde professionele masseurs in dienst welke tevens dienen te voldoen aan de hoogste eisen van integriteit en gastmanschap. De vestigingen kenmerken zich door een warme, moderne, lichte en transparante uitstraling.

QoQo Massage franchise groeit snel en wil op korte termijn een landelijke dekking bereiken welke uniek is in dit marktsegment. Klanten zijn hiernaar op zoek en zijn daardoor verzekerd van een continu hoog niveau van dienstverlening.

Lees hier over de positieve ervaring van één van de klanten: http://beautytag.nl/qoqo-traditionele-chinese-massage-meer-dan-massage/

QoQo Massage zoekt franchisenemers

QoQo Massage heeft ruimte voor gedreven ondernemers die ook blij worden van tevreden klanten. Wij verwachten van u passie en vinden de onderstaande punten ook van belang:

  • Ervaring met het geven van massages is niet vereist. U moet hier wel een grote interesse/affiniteit in hebben.
  • U heeft passie voor het ondernemerschap en wilt de naam QoQo Massage naar een hoger niveau tillen.
  • U bent bereid een investering te doen in uw eigen onderneming.
  • U wilt een winkel openen in (één van) de grotere steden in Nederland.

Bij QoQo Massage krijgt u als franchisenemer ondersteuning op alle vlakken. Na een uitgebreide training en stage hebt u gelijk baat bij onze trainingsmodules, gebruik van ons klanten contact centrum, on-line faciliteiten, kennis en netwerk alsmede onze marketingactiviteiten.

Meer weten? In contact komen met deze formule? Vraag dan direct via deze pagina meer informatie aan of mail rechtstreeks naar robert@qoqofm.com.

www.qoqofm.com

QoQo-Massage-logoAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Arnhem

In Arnhem wonen naar schatting 153.864 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Arnhem, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €30.500 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Arnhem heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €2.133.114.545 over alle inwoners. De huizen in Arnhem hebben een gemiddelde WOZ waarde van €175.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000 in 2014. 4.6% van de mensen hebben in Arnhem een uitkering, oftewel 7.078 van alle inwoners.

Arnhem kent onder meer een meubelboulevard en vijf industrieterreinen: Kleefse Waard, Het Broek, IJsseloord I en II en Overmaat. Daarnaast is er het parkachtige bedrijventerrein Arnhems Buiten, het voormalige KEMA-terrein, dat ruimte biedt aan onder meer een kantoor van DNV en het hoofdkantoor van de beheerder van energienetten TenneT. Arnhem is de achtste stad in Nederland met een World Trade Centre-vestiging. Dit WTC is gevestigd bij het centraal station in de blauwe Rijntoren. Naast de Rijntoren staat de groene Parktoren. Aan de voet van de beide torens staat het hoofdkantoor van verzekeraarscombinatie Coöperatie VGZ UA. Andere ondernemingen in de stad zijn onder meer netwerkbedrijf Alliander, DEKRA, OHRA, CITO, CBR, NOC*NSF, Teijin Aramid, General Electric en TÜV Rheinland. Een van de grootste werkgevers is ziekenhuis Rijnstate met meer dan 5000 werknemers. Omroep Gelderland is de regionale publieke omroep van de provincie Gelderland en bestaat uit Radio Gelderland en TV Gelderland. Door zijn centrale ligging in oostelijk Nederland is Arnhem een knooppunt voor verkeer via weg, water en later het spoor. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen de trams niet meer terug en ging Arnhem vanaf 1949 over op trolleybussen. Tot medio jaren 60 hadden Groningen en Nijmegen ook trolleybussen, maar nu is Arnhem nog de enige Nederlandse stad met een trolleybusnet. Het is een van de grootste in West-Europa. Vanuit Arnhem Centraal rijden trolleybussen door de hele stad en ook naar Oosterbeek en Velp.

Er zijn naast QoQo Massage ook nog andere franchiseformules waarvoor Arnhem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Arnhem.

persoonlijke verzorging branche informatie

Franchiseformule QoQo Massage valt binnen de branche persoonlijke verzorging. Persoonlijke verzorging omvat een breed scala aan franchiseformules dat zich bezighoudt met behandelen en adviseren in schoonheid en gezondheid van de klant. Denk hierbij aan o.a. massage-, zonnebank- en cosmeticaformules. Voorbeelden zijn QoQo Massage, Inglot Cosmetics en Rituals.

De hoogtijdagen van de cosmeticabranche duurde tot 2010. Vanaf 2009 was er een sterk toegenomen druk op het prijsniveau vanuit een toenemende promotiedruk, maar ook vanwege de lagere prijzen in de schappen. In 2012 had de markt te maken met een verschuiving van aankopen de traditionele drogisterij-, supermarkt en parfumeriekanaal naar lifestylewinkels, online en budgetstores. Volgens de GfK worden dit belangrijke kanalen voor de cosmeticabranche.

Consumenten besteden ook steeds meer aandacht aan hun uiterlijk via de professionele beautybranche. Het taboe rondom cosmetische ingrepen nemen almaar verder af. De verwachting is dat in 2016 de bestedingen aan (cosmetische) ingrepen licht zal toenemen ten opzichte van 2015. De nadruk zal liggen op behandelingen met een natuurlijk resultaat.

Het CBS rekende uit dat consumenten tot 2015 minder vaak naar de schoonheidssalon gingen en dat er gekozen werd voor minder uitgebreide behandelingen. Ook werd er minder geld uitgegeven aan verzorgingsproducten. Vanaf 2015 is er een stijging te zien: de omzet groeide met 6%. Voor 2016 is de verwachting dat de consument weer meer te besteden heeft en dat de omzet waarschijnlijk weer in de plus zal uitkomen.

Belangrijke trend in deze branche is de ontwikkeling dat consumenten veel te doen hebben in weinig tijd. De techniek wordt in toenemende mate in het leven van de consument geïntegreerd. De vele beauty en health apps voor de mobiele telefoon zijn hier goede voorbeelden van. Een ander belangrijke ontwikkeling is de mind-set van de samenleving: het wordt steeds meer geaccepteerd om geld en tijd te spenderen aan persoonlijke verzorging. Formules kunnen inspelen op de behoefte aan ontspanning, op een efficiënte manier.

Bron: Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV), CBS, GfK

Vestigingen QoQo Massage

Gegevens Arnhem

Provincie
Gelderland
Gemeente
Arnhem
Inwoners
153.864
Inkomen
€30.500
WOZ-waarde
€175.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
QoQo Massage