Chocolate Company Arnhem

Chocolate Company Arnhem

Ondernemer worden bij Chocolate Company in Arnhem

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Arnhem.

Het verwennen van klanten met de meest heerlijke chocolade, top koffie, taarten en sandwiches om ter plekke of thuis van te genieten.

Franchise informatie Chocolate Company

Chocolate Company is op zoek naar ondernemers om in Arnhem een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de koffie & espressobar ondernemen en wilt u dit in Arnhem doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Chocolate Company.

vrouw-met-kop-chocoladex450

Historie Chocolate Company 

Het verhaal van de Chocolate Company begon in 2004. In het keukentje in de eerste winkel in Aken maakten we heerlijke warme chocomelk. Die maakten we zelf, want de lekkerste, die hadden we nog nergens gevonden. Zelf aan de slag dus. Elke dag. Altijd een andere smaak proberen, ‘dat moet toch anders kunnen’, dacht Toussaint. ‘Daar moet toch een eenpersoons-portie voor te bedenken zijn…’ En daar was ie: de Hotchocspoon. Een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de warme melk roert.

Inmiddels zijn er al 17 Chocolate Company Cafés waarvan er 3 in eigen beheer en zijn we op zoek naar enthousiaste Chocolate Company franchise ondernemers om met ons verder te groeien.

De cafés van Chocolate Company

De cafés van Chocolate Company zijn een combinatie van een dag horeca zaak – waar je lekker kunt genieten van top koffie, 60 verschillende smaken chocolademelk, de lekkerste taarten, High Choc, High Tea, sandwiches en nog veel meer. – en een chocolade winkel waarin we onze home made Chocolate Company assortiment verkopen.

Franchisenemer worden bij Chocolate Company

Zelf zin in een prachtig avontuur?……ben je gek op chocolade, hou je van verleiden en kan je een team inspireren?…….en ben je in staat om aan onderstaande criteria te voldoen. Neem dan contact met ons op.

Een unieke ervaring binnen een uniek concept

  • Een geweldige selectie aan chocolade producten van hoogstaande kwaliteit in unieke smaken
  • Een moderne chocoladefabriek in Kerkrade
  • Een bewezen #1 winkel concept
  • Een sterk en winstmakend food/retail concept, klaar om uit te breiden doormiddel van nieuwe samenwerkingen
  • Succesvol in winter én zomer door de combinatie tussen chocolade en koffie en de zomerse chocoladeproducten als de Coldchoc

Franchisers worden permanent ondersteund op het gebied van

  • Trainingen: Denk hierbij aan o.a. Barista en chocolade trainingen
  • Manuals: Begrijpelijke uitleg over hoe het operationeel werkt en praktische zaken als bijv. bestellen, het gebruik van systemen tot het bereiden van sandwiches
  • Automatisering: Als modern en jong bedrijf werkt Chocolate Company met cloud-systemen voor kassa, personeelsplanning, marketing en communicatie. Dit zorgt voor hoge operationele flexibiliteit met relatief lage kosten
  • Marketing: Actieve e-commerce vanuit Chocolate Company met uitgebreide mogelijkheden tot eigen campagne materiaal en het personaliseren hiervan
  • Belangrijkste activiteit: Het verwennen van klanten met de meest heerlijke chocolade, top koffie, taarten en sandwiches om ter plekke of thuis van te genieten.

Chocolate CompanyAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Arnhem

Arnhem ligt in de gemeente Arnhem, in Gelderland. In Arnhem wonen ongeveer 153.864 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Arnhem ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Arnhem dus zo’n €2.133.114.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €175.000 is in Arnhem. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Arnhem ligt dit dus lager. In Arnhem hebben 4.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 7.078 uitkomt.

Arnhem kent onder meer een meubelboulevard en vijf industrieterreinen: Kleefse Waard, Het Broek, IJsseloord I en II en Overmaat. Daarnaast is er het parkachtige bedrijventerrein Arnhems Buiten, het voormalige KEMA-terrein, dat ruimte biedt aan onder meer een kantoor van DNV en het hoofdkantoor van de beheerder van energienetten TenneT. Arnhem is de achtste stad in Nederland met een World Trade Centre-vestiging. Dit WTC is gevestigd bij het centraal station in de blauwe Rijntoren. Naast de Rijntoren staat de groene Parktoren. Aan de voet van de beide torens staat het hoofdkantoor van verzekeraarscombinatie Coöperatie VGZ UA. Andere ondernemingen in de stad zijn onder meer netwerkbedrijf Alliander, DEKRA, OHRA, CITO, CBR, NOC*NSF, Teijin Aramid, General Electric en TÜV Rheinland. Een van de grootste werkgevers is ziekenhuis Rijnstate met meer dan 5000 werknemers. Omroep Gelderland is de regionale publieke omroep van de provincie Gelderland en bestaat uit Radio Gelderland en TV Gelderland. Door zijn centrale ligging in oostelijk Nederland is Arnhem een knooppunt voor verkeer via weg, water en later het spoor. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen de trams niet meer terug en ging Arnhem vanaf 1949 over op trolleybussen. Tot medio jaren 60 hadden Groningen en Nijmegen ook trolleybussen, maar nu is Arnhem nog de enige Nederlandse stad met een trolleybusnet. Het is een van de grootste in West-Europa. Vanuit Arnhem Centraal rijden trolleybussen door de hele stad en ook naar Oosterbeek en Velp.

Er zijn naast Chocolate Company ook nog andere franchiseformules waarvoor Arnhem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Arnhem.

koffie & espressobar branche informatie

Franchiseformule Chocolate Company valt binnen de branche koffie & espressobar. Tot de branche koffie & espressobar behoren cafés waar consumenten ter plekke of thuis kunnen genieten van koffie, taarten, sandwiches en chocolade. Enkele bekende spelers in deze branche zijn Chocolate Company, Doppio Espresso, Leonidas, Gusto Coffee, Food & Drinks en Starbucks.

De afgelopen jaren is het aantal koffie & espressobars in Nederland flink toegenomen. De vraag naar koffie is niet alleen toegenomen, maar ook veranderd. De nieuwe koffiedrinker wil kwaliteit en afwisseling. Koffie is cultuur geworden. De consument drinkt wereldwijd steeds meer koffie, de vraag neemt jaar na jaar toe. De Nederlander drinkt gemiddeld 150 liter koffie en 90 liter thee. Koffie en thee staan, samen met water, in de top drie van de meest gedronken dranken van ons land.

De branche profiteert van de toenemende buitenhuisconsumptie. De consument kiest vaker voor meerdere eet- en drinkmomenten en dan veelal onderweg. Daardoor is er een sterke opkomst van koffie-to-go concepten op locaties met veel traffic, zoals winkelcentra, stations en luchthavens. Hippe koffiebarretjes schieten als paddenstoelen uit de grond en ook foodtrucks zijn terug van weggeweest waar een unieke smaak- en servicebeleving centraal staat.

De branche is een duidelijk voorbeeld van branchevervaging, ook wel blurring genoemd, waarbij samensmelting van horeca- en retailconcepten plaatsvindt. Deze trend creëert een extra beleving. Foodservice-concepten zijn steeds vaker op zoek naar unieke producten die gastvrijheid en een onderscheidende beleving ondersteunen. De consument laat zich graag verleiden tot het betalen van een meerprijs voor een product met een unieke beleving in een unieke setting. Traditionele cafés kennen een structureel dalende vraag. Thematisering en specialisatie gaan een steeds grotere rol spelen. Locatie in combinatie met het juiste concept is vaak doorslaggevend in de mate van succes. De toenemende impact van internet speelt hierbij een grote rol. Reviewsites en social media geven klanten inzicht in prijs, kwaliteit, sfeer en beleving.

Bron: ABN AMRO Insights, Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen Chocolate Company

Gegevens Arnhem

Provincie
Gelderland
Gemeente
Arnhem
Inwoners
153.864
Inkomen
€30.500
WOZ-waarde
€175.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Chocolate Company