AMI Kappers Baarle-Nassau

AMI Kappers Baarle-Nassau

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Baarle-Nassau

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Baarle-Nassau.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Franchise informatie AMI Kappers

AMI Kappers is op zoek naar franchisenemers in Baarle-Nassau. AMI Kappers heeft op dit moment 65 franchisevestigingen maar zoekt een franchisenemer die in Baarle-Nassau een eigen AMI Kappers wil openen.

Geschiedenis AMI Franchise

In de afgelopen 40 jaar is het van oorsprong Borculose kappersbedrijf Haarmode Dinie uitgegroeid tot een ambitieuze, trendvolgende organisatie in Nederland onder de naam AMI Kappers. Inmiddels zijn er bijna 83 AMI Kapsalons, voornamelijk gevestigd in Midden-, Noord- en Oost Nederland.

Franchisen met AMI Kappers

Vanaf dag één profiteer jij van sterke voordelen

 • Je lift direct mee op de landelijke, uitstekende reputatie van AMI Kappers.
 • Wij geven je álle ondersteuningen bij het opstarten van je eigen AMI Vestiging.
 • Je deelt in de jarenlange ervaring en kennis van de franchisegever AMI Kappers.
 • Van administratie tot en met marketing en ICT; wij nemen je veel werk uit handen zodat jij al je uren in jouw vak kunt steken.
 • AMI Kappers geeft je professionele begeleiding, toegang tot een intern opleidingssyteem en gedegen loyaliteitsprogramma.
 • Jij verkoopt voordelig alle producten van grote kappersmerken in onze webshop
 • Als eerste enige kappersketen gecertificeerd door de NFV.
 • AMI’s eigen glossy magazine
 • AMI Kappers heeft een eigen exclusieve productlijn IVY Hair Care.

De doelgroep van AMI Kappers

AMI Kappers is een ambitieuze eigentijdse kappersformule waar zowel dames, heren als kinderen worden geknipt. Met een prijsniveau in het middensegment is AMI Kappers er voor iedereen die van trendy coupes houdt tegen vriendelijke prijs.

Samen staan wij sterk

Als franchiser bij AMI Kappers krijg alle ruimte voor je eigen ideeën en inbreng. Je bent geen nummertje, maar een onderdeel van het team. Je kan je bezig houden met hetgeen waar je goed in bent; het kappersvak.

het hoofdkantoor van AMI biedt je als franchisenemer de volgende zaken:

 • Een franchisecoach, die je tijdens en na de start van je onderneming ondersteunt in marketing, verkoop, service, etc.
 • AMI Kappers is als eerste enige kappersketen gecertificeerd door de NFV.
 • Een jaarlijks trainingsprogramma over de nieuwste trends en vakinhoudelijke ontwikkelingen.
 • Een professioneel administratiekantoor die samen met jou alle financiële zaken regelt.
 • Ondersteuning met personeel & organisatie. Waardoor het ziekteverzuim aanzienlijk afneemt.
 • Het marketingteam van AMI helpt je met landelijk en regionale campagnes.
 • AMI vindt voor jouw de beste locatie van je vestiging tegen een scherpe prijs. Daarnaast worden inrichtingen en faciliteiten voor je geregeld.
 • We leiden je op om bekend te zijn met nieuwste trends in kapsels en haarstyling.

Ben jij ondernemend en super gemotiveerd?

Ben je al langere tijd succesvol in de kappersbranche, maar droom je ervan om nog meer uit jezelf te halen? of ben je een starter? Ben je op je best op de winkelvloer en zowel resultaat- als servicegericht ingesteld? Beschik je over een flinke dosis lef, enthousiasme en inzet en ken je de wensen en behoeften van je klanten? Dan ben jij net als onze huidige franchisenemers, een geboren ondernemer!

Vraag direct informatie via deze pagina aan, en wij nemen contact met je op.

ami-logo-2016-klein

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Baarle-Nassau

Baarle-Nassau is onderdeel van de gemeente Baarle-Nassau, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 6.618 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Baarle-Nassau een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €106.489.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Baarle-Nassau op gemiddeld €250.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Baarle-Nassau een uitkering. Dit maakt dat in totaal 232 inwoners van Baarle-Nassau een uitkering krijgen.

In Baarle-Nassau zijn 73 winkels waar ruim 570 personen werkzaam zijn. De winkelbranche is daarmee goed voor 9,6% van alle vestigingen en 15,8% van de totale werkgelegenheid. De werkgelegenheidsontwikkeling in Baarle-Nassau laat een gunstiger beeld zien dan gemiddeld in West-Brabant (+7,2%). Het totale verkoopvloeroppervlak is 30.170 m². De helft van dit oppervlak is uit de categorie ‘in/om huis’: gaat om grootschalige bouwmarkten, tuincentra en meubelwinkels. Bijna 19% van alle verkooppunten behoort tot een filiaalbedrijf. Dit is lager dan gemiddeld in Nederland. Van de totale koopkracht van de consumenten uit Baarle-Nassau voor niet-dagelijkse boodschappen werd 49% lokaal uitgegeven, de koopkrachtafvloeiing is derhalve 51%, het meeste naar Breda. Dit is even hoog als het West-Brabantse gemiddelde. Bij de dagelijkse boodschappen lag de koopkrachtbinding met 91% nog een stuk hoger.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Baarle-Nassau interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Baarle-Nassau.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Baarle-Nassau

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Baarle-Nassau
Inwoners
6.618
Inkomen
€35.400
WOZ-waarde
€250.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
AMI Kappers