Natuurwinkel Barendrecht

Natuurwinkel Barendrecht

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Barendrecht

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Barendrecht.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Barendrecht een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Barendrecht doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Barendrecht

Barendrecht ligt in de gemeente Barendrecht, in Zuid-Holland. In Barendrecht wonen ongeveer 47.824 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Barendrecht ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Barendrecht dus zo’n €904.308.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €244.000 is in Barendrecht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Barendrecht ligt dit dus hoger. In Barendrecht hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.722 uitkomt.

Barendrecht ligt tegen Rotterdam aan en wordt dan ook gerekend tot de Stadsregio Rotterdam. Tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied, de kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren. Naast de spoorlijn Rotterdam-Dordrecht loopt ook de HSL Zuid en de Betuwelijn. Geluidsoverlast en zicht wordt beperkt door ‘De Kap van Barendrecht’. Barendrecht is ook aangesloten op het metronet van Rotterdam. In het centrum van Barendrecht is In het centrum is de Middenbaan het centrale winkelgebied, in Carnisselande is er het overdekt winkelcentrum Carnisse Veste. Ook zijn er in nog twee kleinere winkelcentra: Marijkesingel en Nieuweland.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Barendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Barendrecht.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Barendrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Barendrecht
Inwoners
47.824
Inkomen
€41.600
WOZ-waarde
€244.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel