Leonidas Barneveld

Leonidas Barneveld

Ondernemer worden bij Leonidas in Barneveld

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Barneveld.

Leonidas is in 1913 ontstaan en maakt al 100 jaar de wereldbefaamde bonbons. Meer dan 100 unieke verschillende exemplaren bonbons worden in Brussel gemaakt en door meer dan 1.400 winkels in de wereld verkocht. 

Franchise informatie Leonidas

Leonidas is op zoek naar ondernemers om in Barneveld een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de delicatessen ondernemen en wilt u dit in Barneveld doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Leonidas.

Ondernemer worden? Leonidas franchise zoekt franchisenemers

Leonidas franchise

De geschiedenis van de Leonidas franchiseformule

Leonidas franchise is in 1913 opgericht door Leonidas Kestekides. Een getalenteerde jonge Griekse chocolatier, die besloot (nadat hij een wereldwijde erkenningsprijs had gewonnen voor het excellente niveau van zijn chocolade en patisserie) om zich te vestigen in Brussel en verschillende tearooms te openen in België.

Hij heeft een breed scala aan bonbons ontwikkeld met respect voor drie belangrijke waarden: Vakmanschap, Genereus en Versheid. Vandaag de dag is de formule één van de grootste ‘Verse Belgische chocolade’ bonbonfabrikanten in Europa en één van de leidende bedrijven wereldwijd in de chocolade en bonbonsector. Leonidas produceert nu vanuit twee locaties in Brussel en heeft momenteel meer dan 1400 onafhankelijke Leonidas franchise winkels in 54 verschillende landen wereldwijd.

Leonidas werkt vanuit 3 standaarden, te weten:

  • Classic Leonidas franchise winkel
  • Leonidas franchise Shop in shop
  • Leonidas franchise Prepacked

Alle drie de concepten hebben als basis uitgangspunt: Kwaliteit. De kwaliteit gaat ons brengen waar we willen zijn en waar we ons comfortabel bij voelen. Kwaliteit uit zich in de omgang met de mens, ons hoogwaardige chocoladeproduct, de service en dienstverlening naar de consument en de drive om u te laten groeien in uw winkel.

De toekomst is NU en de ontwikkelingen waar we aan werken zijn:

leo231-196x180

  • Concepten
  • Trainingen
  • Internet
  • Begeleiding aan u als ondernemer

Heeft u de drive en het enthousiasme om de ontwikkeling van de formule de komende jaren voeding te geven? Bent u de ondernemer in hart en nieren die uitdagingen aanmoedigt? Bent u bereid op diverse manieren te investeren voor uw eigen zakelijke toekomst?

 

Samenwerkend ondernemen bij Leonidas franchise

Leonidas biedt haar ondernemers een goed opleidingsprogramma, trainingen en professionele marketingondersteuning. Daarbij profiteer je als franchiseondernemer van verkoopondersteuning en de gezamenlijke knowhow, die in de laatste 100 jaar zijn opgebouwd.

Welkom bij Leonidas!

Leonidas (1)

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

 


Over Barneveld

In Barneveld wonen naar schatting 30.027 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Barneveld, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €38.000 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Barneveld heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €518.648.182 over alle inwoners. De huizen in Barneveld hebben een gemiddelde WOZ waarde van €279.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000 in 2014. 2.8% van de mensen hebben in Barneveld een uitkering, oftewel 841 van alle inwoners.

Barnveld staat bekend als het centrum van de pluimveeteelt, zo wordt de prijs van het Nederlandse ei op de Barneveldse eiermarkt vastgesteld. Barnveld bevindt zich aan de A1 en aan de A30 en heeft meerdere NS stations (ook wel het ‘kippenlijntje’).

Er zijn naast Leonidas ook nog andere franchiseformules waarvoor Barneveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Barneveld.

delicatessen branche informatie

Franchiseformule Leonidas valt binnen de branche delicatessen. Bij delicatessen gaat het om franchiseformules met winkels in lekkernijen, meestal gaat het om chocola/snoepgoed of olijfolie/azijn en noten. De ondernemer moet zelf ook een fijnproever zijn om zodoende zijn medewerkers en zijn klanten van goed advies te kunnen voorzien. Meestal gaat het om relatief kleine winkels met hoge omzet per vierkante meter.  Omdat de omloopsnelheid hoog moet zijn bevinden deze winkel zich meestal in een drukke winkelstraat.

Vestigingen Leonidas

Gegevens Barneveld

Provincie
Gelderland
Gemeente
Barneveld
Inwoners
30.027
Inkomen
€38.000
WOZ-waarde
€279.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Leonidas