Natuurwinkel Beverwijk

Natuurwinkel Beverwijk

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Beverwijk

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Beverwijk.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Beverwijk een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Beverwijk doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Beverwijk

Beverwijk ligt in de gemeente Beverwijk, in Noord-Holland. In Beverwijk wonen ongeveer 40.368 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Beverwijk ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Beverwijk dus zo’n €596.345.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €178.000 is in Beverwijk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Beverwijk ligt dit dus lager. In Beverwijk hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.453 uitkomt.

Beverwijk is vooral bekend om De Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Ook is in Beverwijk een brandwondencentrum gevestigd, in het Rode Kruis Ziekenhuis. Beverwijk had de eerste meubelboulevard van Nederland. Verder is in Beverwijk de internationale Automarkt gevestigd.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Beverwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Beverwijk.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Beverwijk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Beverwijk
Inwoners
40.368
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€178.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel