That’s Mail Boskoop

That’s Mail Boskoop

Ondernemer worden bij That’s Mail in Boskoop

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Boskoop.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Boskoop? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Boskoop willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Boskoop met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Boskoop

Boskoop is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn. Er wonen ongeveer 15.310 mensen in Boskoop. De WOZ waarde van de woningen in Boskoop ligt gemiddeld op €220.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Boskoop op €36.900. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Boskoop een gezamenlijk inkomen van €256.790.455. Van alle inwoners hebben 3.6% een uitkering. In Boskoop een totaal van 551 inwoners.

Boskoop ligt aan de Gouwe en ligt daarbij tussen Alphen aan den Rijn in het noorden en Waddinxveen in het zuiden, die ook beide aan deze rivier grenzen. Het dorp wordt in het westen begrensd door de gemeente Rijnwoude en in het oosten en zuidoosten door Reeuwijk en Bodegraven. Boskoop is nationaal en internationaal bekend om zijn boomkwekerijen. Tot 1 januari 2014 was Boskoop een zelfstandige gemeente, sindsdien behoort het tot de fusiegemeente Alphen aan den Rijn.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Boskoop interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Boskoop.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Boskoop

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Alphen aan den Rijn
Inwoners
15.310
Inkomen
€36.900
WOZ-waarde
€220.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail