Natuurwinkel Breda

Natuurwinkel Breda

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Breda

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Breda.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Breda een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Breda doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Breda

Breda ligt in de gemeente Breda, in Noord-Brabant. In Breda wonen ongeveer 180.968 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Breda ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Breda dus zo’n €2.895.488.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €221.000 is in Breda. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Breda ligt dit dus hoger. In Breda hebben 4.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 7.601 uitkomt.

7,1% van de winkels in Brea staan leeg, dat is ten opzichte van het vorig jaar een kleine toename van 0,5%. De meeste winkels zijn gelegen in de oude binnenstad, verder zijn er drie belangrijke winkelcentra: De Barones, Hogevucht en Heksenwiel. In een groot deel van het centrum van Breda en in de wijk Ginneken (in het zuiden van Breda) is het betaald parkeren. Het tarief is met € 1,50 per uur redelijk te noemen.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Breda interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Breda.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Breda

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Breda
Inwoners
180.968
Inkomen
€35.200
WOZ-waarde
€221.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel