Decorette Breda

Decorette Breda

Ondernemer worden bij Decorette in Breda

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Breda.

Decorette woonatelier, het betaalbare alternatief voor de woonstylist.

Franchise informatie Decorette

Decorette zoekt naar nieuwe ondernemers in Breda. Op dit moment heeft Decorette 50 franchisevestigingen. Wilt u een eigen Decorette starten in Breda? Lees dan verder!

Ondernemer worden? Decorette zoekt franchisenemers

Word met de Decorette franchise formule het bekendste woonatelier in uw regio!

Met 50 winkels is Decorette Woonatelier een begrip in Nederland. De woninginrichter timmert al 44 jaar aan de weg en onderscheidt zich door haar kennis, service en vakmanschap. De formule is het betaalbare alternatief voor de binnenhuisadviseur.

Decorette_vloeren_gordijnen_behang_raamdecoratie_verf_buitenzonwering

Decorette biedt een oplossing voor alle zeven wanden van het huis: vloeren, gordijnen, behang, raamdecoratie, verf en buitenzonwering. De accessoires en verlichting maken het lifestyle gevoel compleet. Met het ruime assortiment, de ‘experience ruimte’ en het goede, persoonlijke advies verkoopt de formule sfeer en gemak.

Wie kiest voor Decorette Woonatelier, kiest voor de grootste naam in de wonenbranche, prima voorwaarden en uitgebreide ondersteuning. Als Decorette ondernemer lift u mee op de jarenlange ervaring en profiteert u van de professionele organisatie.

 

Over de Decorette franchise formule

De formule is vakkundig, inspirerend en persoonlijk.  Het is de formule die sfeer en gemak verkoopt.

Het assortiment is met zorg samengesteld volgens de laatste trends. In de winkel worden klanten geïnspireerd  door de diverse sfeerpresentaties. Het gemak voor de klant bestaat uit een professionele dienstverlening. Zo beschikt iedere winkel over een montage- en stoffeerdienst. Decorette staat voor kennis, advies, product en verwerking.  De ondernemer neemt de maat voor het desbetreffende product op en komt het bij u thuis plaatsen, monteren  en/of stofferen. Dat noemen wij gemak.

De formule biedt haar franchise-ondernemers het volgende:

 • Bewezen succesvolle en onderscheidende formule
 • Vernieuwd winkelconcept, standalone als shop-in-shop
 • Met zo’n 70% de hoogste naamsbekendheid in de branche
 • Totaal assortiment met uniek ‘zeven wanden’ concept
 • Private label met prima marges en onderscheidende collectie
 • Professionele automatisering
 • Marketing support met folders, internet en nieuwsbrieven
 • Collectieve inkoop
 • Actieve ondersteuning & advies
 • Goede basis voor interessant ondernemersinkomen
 • Mogelijkheden voor startende ondernemers en ondernemers met bestaande (interieur)winkel

De formule zoekt kandidaten die zich herkennen in het volgende profiel:

 • Ondernemersgeest met een commerciële en servicegerichte instelling
 • Kennis van de technische aspecten van het interieurvak
 • Gaat voor iedere klant tot het uiterste
 • Ervaring in de wonenbranche / retail
 • Actieve netwerker
 • Overtuigd van de voordelen van samenwerking
 • Beschikt over eigen vermogen

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

logo-decorette


Over Breda

Breda is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Breda. Er wonen ongeveer 180.968 mensen in Breda. De WOZ waarde van de woningen in Breda ligt gemiddeld op €221.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Breda op €35.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Breda een gezamenlijk inkomen van €2.895.488.000. Van alle inwoners hebben 4.2% een uitkering. In Breda een totaal van 7.601 inwoners.

7,1% van de winkels in Brea staan leeg, dat is ten opzichte van het vorig jaar een kleine toename van 0,5%. De meeste winkels zijn gelegen in de oude binnenstad, verder zijn er drie belangrijke winkelcentra: De Barones, Hogevucht en Heksenwiel. In een groot deel van het centrum van Breda en in de wijk Ginneken (in het zuiden van Breda) is het betaald parkeren. Het tarief is met € 1,50 per uur redelijk te noemen.

Er zijn naast Decorette ook nog andere franchiseformules waarvoor Breda interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Breda.

wooninrichting & woondecoratie branche informatie

Franchiseformule Decorette valt binnen de branche wooninrichting & woondecoratie. In de branche wooninrichting & woondecoratie zorgt de ondernemer voor de verkoop van vloeren, gordijnen, behang, verf, zonwering of raamdecoratie. Bekende spelers in de markt zijn Decorette, DroomDomein, Pronto Wonen en Rivièra Maison.

In 2016 wordt een lichte groei van het volume in de woonbranche verwacht. Dit komt door de aantrekkende bestedingen en activiteit op de woningmarkt. De omzet zal zich naar verwachting zeer divers ontwikkelen en is sterk afhankelijk van de kwaliteit en positionering van de betreffende franchiseformule. Veel winkels verkopen dezelfde producten en merken. Voor deze winkels is het belangrijk om een compleet beeld neer te zetten van de collecties.

De woonbranche sloot 2015 af met een omzetgroei van 10,6%. Voor 2016 wordt opnieuw een omzetstijging verwacht van 5%. Meubelverkopers sloten 2015 af met een omzet van 8,2% en woningtextielzaken noteerden 7,2% meet omzet.

Online werd er een omzet geboekt van 20%. Daarmee komt de groei een stuk hoger uit dan in 2014, toen de omzet 11% steeg. Bij winkels waarvan de verkoop via het internet een nevenactiviteit is (multi-channelers) steeg de online omzet met 23%.

Steeds meer zie je supermarktketens, bouwmarkten, tuincentra en niet-retailers in toenemende mate de concurrentie aangaan met de traditionele woonondernemer. Vooral het middensegment heeft hier hinder van. Het goedkope en het dure segment en winkels met een eigen, unieke productlijn hebben hier minder last van. Het is dus belangrijk om onderscheidend te zijn en te blijven in deze branche.

Door de marktontwikkelingen wordt er nu meer gevraagd om te sturen op cijfers. De juiste managementinformatie zorgt ervoor dat inzichtelijk is welke producten op welke wijze bijdragen aan de marge. Zo kan de marge beter gestuurd worden. Daarnaast geven kengetallen en benchmarkgegevens inzage in het functioneren van de onderneming. Samenwerking in de keten is van groot belang.

Bron: CBS, Rabobank

Vestigingen Decorette

Gegevens Breda

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Breda
Inwoners
180.968
Inkomen
€35.200
WOZ-waarde
€221.000

Franchisekansen Decorette

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Decorette