Natuurwinkel Brunssum

Natuurwinkel Brunssum

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Brunssum

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Brunssum.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Brunssum een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Brunssum doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Brunssum

Brunssum ligt in de gemeente Brunssum, in Limburg. In Brunssum wonen ongeveer 28.659 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €29.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Brunssum ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Brunssum dus zo’n €382.988.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €133.000 is in Brunssum. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Brunssum ligt dit dus lager. In Brunssum hebben 4.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.261 uitkomt.

Brunssum behoort tot de minste rijke gemeenten van Nederland en heeft te kampen met een krimpend inwonertal. Belangrijke werkgever is het in Brunssum gevestigde hoofdkwartier van de NAVO met 630 medewerkers, inclusief aanverwanten bedrijven zijn hiervoor in Brunssum 1700 mensen werkzaam. Het hoofdkwartier en de medewerkers geven jaarlijks ca. € 100 miljoen uit in deze regio. Vrijwel alle winkels zijn aan de Kerkstraat, er is overal vrij parkeren. Brunssum maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Brunssum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Brunssum.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Brunssum

Provincie
Limburg
Gemeente
Brunssum
Inwoners
28.659
Inkomen
€29.400
WOZ-waarde
€133.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel