Natuurwinkel Bussum

Natuurwinkel Bussum

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Bussum

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Bussum.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Bussum een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Bussum doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Bussum

Bussum ligt in de gemeente Gooise Meren, in Noord-Holland. In Bussum wonen ongeveer 32.585 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €42.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Bussum ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Bussum dus zo’n €626.520.682. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €449.000 is in Bussum. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Bussum ligt dit dus hoger. In Bussum hebben 1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 326 uitkomt.

Bussum behoort tot één van de meest welvarende plaatsen in Nederland en is gelegen in het bekende Gooi. Bussum is tevens het meest dichtbevolkt van alle plaatsen in het Gooi. De plaats is goed te bereiken via de snelweg en het spoor. De meeste winkels zijn in Bussum gelegen in het centrum nabij de Kerkstraat en de Kapelstraat.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Bussum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bussum.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Bussum

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Gooise Meren
Inwoners
32.585
Inkomen
€42.300
WOZ-waarde
€449.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel