Natuurwinkel Delft

Natuurwinkel Delft

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Delft

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Delft.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Delft een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Delft doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Delft

Delft ligt in de gemeente Delft, in Zuid-Holland. In Delft wonen ongeveer 101.053 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Delft ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Delft dus zo’n €1.474.455.136. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €181.000 is in Delft. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Delft ligt dit dus lager. In Delft hebben 2.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.526 uitkomt.

Delft is een stad gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Delft heeft een historische binnenstad, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt met de aanwezigheid van een Technische Universiteit. Vooral als Delft Kennisstad. De Delftse economie wordt gekenmerkt door innovatieve (tech)bedrijven, kennisinstellingen, freelancers en zorg.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Delft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Delft.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Delft

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Delft
Inwoners
101.053
Inkomen
€32.100
WOZ-waarde
€181.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel