Natuurwinkel Den Haag

Natuurwinkel Den Haag

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Den Haag

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Den Haag.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Den Haag een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Den Haag doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Den Haag

Den Haag ligt in de gemeente Den Haag ('s-Gravenhage), in Zuid-Holland. In Den Haag wonen ongeveer 520.704 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Den Haag ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Den Haag dus zo’n €7.526.539.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €188.000 is in Den Haag. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Den Haag ligt dit dus lager. In Den Haag hebben 3.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 19.266 uitkomt.

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de op twee na grootste gemeente van Nederland. De meeste werkgelegenheid in de stad wordt geboden door de overheid. Andere prominente branches in de stad zijn de zakelijke dienstverlening, de gezondheidszorg, vrijetijdseconomie, kleinschalige industrie en groothandel, en de Technologie, Media en Telecom.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Den Haag interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Den Haag.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Den Haag

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Den Haag ('s-Gravenhage)
Inwoners
520.704
Inkomen
€31.800
WOZ-waarde
€188.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel