Natuurwinkel Deventer

Natuurwinkel Deventer

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Deventer

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Deventer.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Deventer een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Deventer doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Deventer

Deventer ligt in de gemeente Deventer, in Overijssel. In Deventer wonen ongeveer 80.660 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Deventer ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Deventer dus zo’n €1.202.567.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €191.000 is in Deventer. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Deventer ligt dit dus lager. In Deventer hebben 4.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.630 uitkomt.

Deventer is één van de vijf oudste steden van Nederland. Er zijn veel winkels en uitgaansgelegenheden in het centrum rondom het stadsplein de Brink. Vlak bij het centrum ligt het nieuwe winkelcentrum De Boreel, waar veel grote winkels en warenhuizen te vinden zijn. Daarnaast bevat de stad nog enkele andere winkelcentra.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Deventer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Deventer.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Deventer

Provincie
Overijssel
Gemeente
Deventer
Inwoners
80.660
Inkomen
€32.800
WOZ-waarde
€191.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel