That’s Mail Drunen

That’s Mail Drunen

Ondernemer worden bij That’s Mail in Drunen

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Drunen.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Drunen? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Drunen willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Drunen met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Drunen

Drunen is gelegen in Noord Brabant, en is onderdeel van de gemeente Heusden. Er wonen ongeveer 19.069 mensen in Drunen. De WOZ waarde van de woningen in Drunen ligt gemiddeld op €266.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Drunen op €37.200. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Drunen een gezamenlijk inkomen van €322.439.455. Van alle inwoners hebben 3.7% een uitkering. In Drunen een totaal van 706 inwoners.

Drunen is van oudsher bekend om zijn leer- en schoenenindustrie. In 1997 zijn de gemeenten Drunen, Vlijmen en Heusden opgegaan in de fusiegemeente Heusden. De grootste groep inwoners zijn 30 – 65 jaar.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Drunen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Drunen.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Drunen

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
Heusden
Inwoners
19.069
Inkomen
€37.200
WOZ-waarde
€266.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail