MultiVlaai Eindhoven

MultiVlaai Eindhoven

Ondernemer worden bij MultiVlaai in Eindhoven

multivlaai
MultiVlaai is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven.

Verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en exclusief voor Nederland ‘The Real American Bakery’. In veel MultiVlaai winkels wordt ook koffie geschonken en bonbons van Leonidas verkocht. Wij bezorgen graag bij u thuis en op het werk.

Franchise informatie MultiVlaai

Ondernemer worden in de brood & banket branche? MultiVlaai is momenteel op zoek naar nieuwe ondernemers in Eindhoven. Momenteel ziet MultiVlaai goede kansen in Eindhoven. Bent u de ondernemer die MultiVlaai zoekt? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

MultiVlaai franchise

De MultiVlaai franchise formule, dat smaakt!

MultiVlaai is marktleider in de verkoop van dagverse Liburgse vlaaien en ander gebak. De eigen bakkerij in Limburg bakt een groot assortiment aan vlaaien. Binnen 24 uur worden deze vlaaien aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Naast vlaaien verkoopt MuliVlaai ook taarten, fototaarten, speciaal gebak en heeft MuliVlaai franchise de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’: met  toppers als de New York  cheesecake, Red Velvet Cake, Caramel Carrot Cake en Rock Slide.  In veel MultiVlaai winkels wordt ook koffie geschonken en bonbons van Leonidas verkocht.

Dagelijks bakt de bakkerij in Limburg een groot aantal verschillende vlaaien. Deze vlaaien worden vervolgens binnen 24 uur naar alle winkels door heel Nederland vervoerd. Niet voor niets is de slogan ; MultiVlaai verwent elk moment!

Multivlaai Franchise-

De MultiVlaai franchise ondernemer:

  • is verantwoordelijk voor de exploitatie,
  • is ondernemend en enthousiast,
  • is gastvrij, en heeft bij voorkeur bewezen retailervaring.

De MultiVlaai ondernemer is goed in klantcontact, geeft goede service en zorgt voor een aantrekkelijke winkel. De franchisenemer is binnen zijn bedrijf druk met verkoop, lokale marketing en het verzorgen van alle bestellingen en bezorgingen. Veel MultiVlaai winkels schenken ook koffie en thee en vaak worden ook de bonbons van het Belgische merk Leonidas verkocht. Omzetmogelijkheden alom!

Als franchisegever zorgt MultiVlaai Retail B.V. voor:

  • de continuïteit van de formule,
  • een uitgelezen, actueel en vernieuwend assortiment,
  • de reclame en marketing,
  • de formule-uitstraling,
  • alle POS-materialen bij de diverse acties,
  • de MultiVlaai website met betalen via iDeal,
  • uw (zakelijke) bezorgingen op meerdere adressen tegelijk.

Ben je initiatiefrijk, commercieel, heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit en heb je bewezen retailervaring?
Dan ben je bij MultiVlaai aan het juiste adres!

Multivlaai franchise

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 

 

 


Over Eindhoven

Eindhoven ligt in de gemeente Eindhoven, in Noord-Brabant. In Eindhoven wonen ongeveer 225.020 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Eindhoven ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Eindhoven dus zo’n €3.273.018.182. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €209.000 is in Eindhoven. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Eindhoven ligt dit dus lager. In Eindhoven hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 8.551 uitkomt.

Eindhoven is de vijfde gemeente en plaats van Nederland. De stad bestaat uit zeven stadsdelen. ruim 30% van alle inwoners in Eindhoven zijn allochtoon. Centraal gelegen ligt de Markt met voornamelijk uitgaansgelegenheden. Ten zuiden van het centrum ligt het Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland, met meer dan 50 kroegen en cafés. Daarnaast is Eindhoven thuis van een technische universiteit. Deze creëert veel werkgelegenheid. De stad heeft ook twee grote winkelcentra waar veel retailers te vinden zijn.

Er zijn naast MultiVlaai ook nog andere franchiseformules waarvoor Eindhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Eindhoven.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule MultiVlaai valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen MultiVlaai

Gegevens Eindhoven

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Eindhoven
Inwoners
225.020
Inkomen
€32.000
WOZ-waarde
€209.000

Franchisekansen MultiVlaai

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
MultiVlaai