Satebar® Enschede

Satebar® Enschede

Ondernemer worden bij Satebar® in Enschede

Satebar franchise
Satebar® is op zoek naar een ondernemer in Enschede.

Satebar® serveert Indonesisch eten zonder schadelijke smaakverbeteraars. De kippen komen van Tante Door en is 100% Nederlands vlees.

Franchise informatie Satebar®

Satebar® ziet franchise mogelijkheden in Enschede. Bent u afkomstig uit de regio Enschede en heeft u interesse om een Satebar® vestiging te openen? Satebar® is momenteel op zoek naar ondernemers uit deze regio. Heeft u ervaring in de branche en ondernemersmentaliteit? Vraag dan snel informatie aan bij Satebar®.

Satebar franchise

Satebar zoekt franchisenemers!

Franchiseformule Satebar

De Satebar franchiseformule biedt haar gasten goede, lekkere en betaalbare Indonesische gerechten aan. Naast de bekende satés staan er ook veel andere gerechten op de kaart. Er is keuze uit verschillende vlees-, groente- en rijstgerechten uit de befaamde Indonesische keuken. Daardoor kan de gast kiezen voor een gerecht van de kaart, maar kan ook zelf een complete maaltijd samenstellen.

Het succes achter Satebar franchise

De Satebar is in 2006 opgericht in hartje Rotterdam. Onder het familierestaurant, opende Wai Man Lo een nieuw, klein restaurant. Zijn idee was het populairste Indonesische gerecht op laagdrempelige manier aan hongerige voorbijgangers te kunnen serveren. De Satebar was geboren. Haar vers gegrilde satés en uitgekiende keur aan andere authentieke Indonesische recepten bleken te beantwoorden aan de smaak van de Rotterdammers. De eenvoud en snelheid waarmee de borden op tafel kwamen, raakten de juiste culinaire snaar. Dit resulteerde in een succesvol concept voor gasten die snel de lekkere Indonesische keuken willen proeven tegen een scherpe prijs.

Inmiddels zijn er 6 vestigingen in het zuiden van de Randstad. Deze locaties zijn onder andere gevestigd op Den Haag Centraal Station, maar ook aan de Witte de Withstraat in Rotterdam, de Erasmus University Food Plaza en aan de Fellowship Foodcourt van de TU in Delft.

Het succes resulteert in een gezonde formulegroei. Satebar bereikt deze groei door met name te excelleren in:

  • een snelle en goede service;
  • uitstekende kwaliteit;
  • een eerlijke prijs.

Franchisevoordelen

Voor verdere uitbreiding kiest Satebar bewust voor franchise. Door samen te werken met enthousiaste, ambitieuze ondernemers combineren wij de beste eigenschappen van ons bedrijf met sterk lokaal ondernemerschap. Jij bent, naast onze gerechten, namelijk het belangrijkste van wat de Satebar als merk voorstelt. Zo verzorg je als franchisenemer het directe contact met onze gasten en profiteer je van de volgende voordelen:

  • het ontvangen van goede begeleiding en advies bij ondernemerschap;
  • meegroeien met een bekende en succesvolle formule;
  • het ontvangen van een gekiend product- of dienstenpakket;
  • eenheid in presentatie en reclamevoering wat de concurrentiekracht vergroot;
  • de kracht van een formule en de kennis en ervaring van het overkoepelende netwerk.

Franchisenemer worden van Satebar?

Droom jij ook van je eigen zaak? Wil jij graag anderen blij maken met overheerlijke saté? Word franchisenemer bij Satebar!  De Satebar franchise formule heeft inmiddels een bekende naam in de regio opgebouwd en is klaar voor uitbreiding naar de rest van Nederland.

Wij gaan voor een gezamenlijk streven naar een gezonde groei van Satebar!
Jij ook? Vraag dan extra informatie aan en ontvang jouw gratis franchisebrochure. We nemen dan spoedig contact met je op!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegidslogo-fb-klein


Over Enschede

Enschede is onderdeel van de gemeente Enschede, binnen de provincie Overijssel, en heeft 157.838 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €29.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Enschede een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.123.638.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Enschede op gemiddeld €155.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Enschede een uitkering. Dit maakt dat in totaal 6.471 inwoners van Enschede een uitkering krijgen.

Enschede is een typische studentenstad. Met een eigen hogeschool, ROC, kunstacademie en universiteit is dit aan alles te merken. De stad is tevens onderdeel van de regio Twente. In het centrum van de stad liggen een aantal pleinen waar het meeste van de retail en horeca gevestigd is. Daarnaast bevinden in Enschede zich een aantal winkelcentra. Vlak buiten de stad in Drienerlo is tevens het voetbalstadion ‘De Grolschveste’ te vinden, met daaromheen veel bedrijvigheid.

Er zijn naast Satebar® ook nog andere franchiseformules waarvoor Enschede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enschede.

fast food branche informatie

Franchiseformule Satebar® valt binnen de branche fast food. De branche fastfood valt onder horeca en kent een verscheidenheid aan ondernemingen: lunchrooms, cafetaria’s, pizzeria’s, snackbars en restaurants. Nederland telt ruim 10.000 fastfoodzaken. Fastfood of gemaksvoedsel is een verzamelnaam voor voedsel dat snel bereid en geserveerd wordt en relatief goedkoop is. Enkele bekende formules die actief zijn in de branche zijn McDonald’s, KFC, Kwalitaria, New York Pizza en Domino’s Pizza.

De branche profiteert optimaal van de aantrekkende economie, onder meer door hogere consumentenbestedingen, een aantrekkende zakelijke vraag en meer toerisme. De omzet steeg in 2015 met 4% en boekt al tien kwartalen op rij omzetgroei. Met één kanttekening: de enorme concurrentie binnen de branche. In de eigen sector blijft het aanbod groeien maar ook aanbieders uit andere branches betreden de markt. Tijdens 2014 nam het restaurantaanbod met 10% sneller toe dan de omzetgroei.

Het aantal bestaande fastfoodformules neemt elk jaar toe en nieuwe formules ontstaan, zoals de ‘fast casual’ horecaformules. Bij deze formules zijn foodservice en foodretail dichter tot elkaar gegroeid. Een bekend voorbeeld hiervan is La Place dat begin 2016 door Jumbo is overgenomen. Voor consumenten gaat het om gemak, snelheid, kwaliteit, gezonde producten, variëteit en dat voor een betaalbare prijs. Goed en gezond eten wordt steeds vaker het uitgangspunt. Nieuwe gezonde to-go concepten doen hun intrede en de traditionele aanbieders van een snelle hap moeten daarin mee. Een keurmerk als verantwoord frituren en de uitgebreide voedingsinformatie bij McDonald’s zijn hier voorbeelden van.

De snackbar is nog steeds het meest bezochte bedrijfstype in de sector. Twee derde van de Nederlandse bevolking, met name in de leeftijdsgroep 20 tot 40 jaar, bezoekt minstens drie keer per maand een cafetaria. Echter zullen kleinere cafetaria’s steeds meer marktaandeel gaan verliezen door toenemende online bestedingen, de toenemende concurrentie en branchevervaging. Ondernemingen die niet op een A-locatie zijn gelegen, resteert het prijswapen in combinatie met schaalgrootte en een sterke online profilering. Of ze zullen moeten investeren in een uniek en onderscheidend concept.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends, ABN Amro Insights

Vestigingen Satebar®

Gegevens Enschede

Provincie
Overijssel
Gemeente
Enschede
Inwoners
157.838
Inkomen
€29.600
WOZ-waarde
€155.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Satebar®