That’s Mail Giessendam – Neder-Hardinxveld

That’s Mail Giessendam – Neder-Hardinxveld

Ondernemer worden bij That’s Mail in Giessendam – Neder-Hardinxveld

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Giessendam – Neder-Hardinxveld.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Giessendam – Neder-Hardinxveld? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Giessendam – Neder-Hardinxveld willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Giessendam – Neder-Hardinxveld met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Giessendam – Neder-Hardinxveld

Giessendam – Neder-Hardinxveld is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Er wonen ongeveer 17.812 mensen in Giessendam – Neder-Hardinxveld. De WOZ waarde van de woningen in Giessendam – Neder-Hardinxveld ligt gemiddeld op €225.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Giessendam – Neder-Hardinxveld op €37.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Giessendam – Neder-Hardinxveld een gezamenlijk inkomen van €303.613.636. Van alle inwoners hebben 2.6% een uitkering. In Giessendam – Neder-Hardinxveld een totaal van 463 inwoners.

Giessendam – Neder-Hardinxveld is een dubbeldorp in de Alblasserwaard. De gemeentenaam (Hardinxveld-Giessendam) wordt ook wel als naam voor het dorp gebruikt. Het dorp is met twee afritten vanaf de A15 goed ontsloten.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Giessendam – Neder-Hardinxveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Giessendam – Neder-Hardinxveld.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Giessendam – Neder-Hardinxveld

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Hardinxveld-Giessendam
Inwoners
17.812
Inkomen
€37.500
WOZ-waarde
€225.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail