Natuurwinkel Heemskerk

Natuurwinkel Heemskerk

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Heemskerk

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Heemskerk.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Heemskerk een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Heemskerk doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Heemskerk

Heemskerk ligt in de gemeente Heemskerk, in Noord-Holland. In Heemskerk wonen ongeveer 39.303 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Heemskerk ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Heemskerk dus zo’n €635.994.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €212.000 is in Heemskerk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Heemskerk ligt dit dus hoger. In Heemskerk hebben 3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.179 uitkomt.

Heemskerk ligt aan de A9 tussen Haarlemmermeer en Alkmaar. Het is een plaats met veel sportverenigingen en recreatiegebieden. De plaats heeft een eigen spoorwegstation en is goed ontsloten door omringende wegen. De meeste winkels in Heemskerk zijn gevestigd in het centrum in de wijk Kerkbeek.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Heemskerk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heemskerk.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Heemskerk

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Heemskerk
Inwoners
39.303
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€212.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel