Natuurwinkel Heemstede

Natuurwinkel Heemstede

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Heemstede

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Heemstede.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Heemstede een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Heemstede doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Heemstede

Heemstede ligt in de gemeente Heemstede, in Noord-Holland. In Heemstede wonen ongeveer 26.761 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €47.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Heemstede ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Heemstede dus zo’n €579.010.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €370.000 is in Heemstede. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Heemstede ligt dit dus hoger. In Heemstede hebben 3.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 910 uitkomt.

Heemstede is een plaats gelegen op een strandwal ten westen van Schiphol. De meeste winkels in Heemstede zijn gelegen in het centrum, aan één lange doorlopende straat, waaronder verscheidene franchises. Van de Raadhuisstraat naar de Binnenweg. De plaats is goed ontsloten door pronvinciale wegen aan twee kanten en een eigen spoorwegstation. Het inkomen en de huizenprijzen liggen in Heemstede relatief hoog.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Heemstede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Heemstede.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Heemstede

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Heemstede
Inwoners
26.761
Inkomen
€47.600
WOZ-waarde
€370.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel