DoctorPhone Helmond

DoctorPhone Helmond

Ondernemer worden bij DoctorPhone in Helmond

DoctorPhone is op zoek naar een ondernemer in Helmond.

Het deskundig, snel en betaalbaar repareren van smartphones en tablets.

Franchise informatie DoctorPhone

DoctorPhone is op zoek naar ondernemers om in Helmond een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de telecom ondernemen en wilt u dit in Helmond doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij DoctorPhone.

header doctorphone

DoctorPhone is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van de meeste merken. De organisatie heeft het doel om de eerste en meest dekkende professionele organisatie met bijbehorende reparatie-op-locatie service te worden in deze reparatiebranche. Momenteel biedt de franchiseformule ondersteuning in zowel Nederland als Duitsland.

DoctorPhone is op zoek naar franchisenemers

DoctorPhone is op zoek naar franchisenemers om verder te groeien. De franchiseformule heeft als doel om met honderden vestigingen in Nederland, België en Duitsland marktleider te worden. Na een uitgebreide opleiding en training op het hoofdfiliaal in Arnhem, zullen alle franchisenemers (en werknemers) worden gecertificeerd om de gebruikers van smartphones en tablets op een professionele wijze te ondersteunen bij defecten, storingen en onderhoud. Momenteel is de franchiseformule in zowel Nederland als Duitsland gevestigd.

Wat onderscheidt de DoctorPhone franchiseformule van concurrenten?

DoctorPhone staat voor kwaliteit en service. Alle services (reparatie, onderhoud, en software updates) aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen. Hierdoor kan bijna 100% optimale zekerheid aangeboden worden. Voor de verschillende smartphone en tablet modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’1-uur service’’ te bieden. Door de kwaliteit van de te gebruiken onderdelen en de gecertificeerde medewerkers geeft DoctorPhone een garantie van maar liefst 3 maanden tot levenslang (!) op de uitgevoerde werkzaamheden.

Naast service op de vestigingen door DoctorPhone is het ook mogelijk om dit op locatie van de klant te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden. Uiteraard is deze service ook een groot gemak voor de particuliere klant.

Daarnaast wordt er ook gezorgd voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van mobiele telefoons en tablets. Uiteraard kan de klant ook terecht voor het inleveren van oude en/of defecte apparaten dat vervolgens milieuvriendelijk zal worden afgevoerd.

Ook heeft DoctorPhone verschillende software pakketten ontwikkeld en in eigen beheer

  • Repairstatus (klantbeheer, ticketsysteem, voorraadbeheer, kassasysteem enz)
  • DoctorPhone app (te downloaden in de Android en Apple store. Smartphones en tablets kunnen zo eenvoudig aangemeld worden ter reparatie en het apparaat kan volledig getest worden op gebreken)
  • Eenvoudige maar uitgebreide website

Heeft u interesse in de DoctorPhone formule?

Bent u één van de enthousiaste ondernemers die in een eigen exclusief gebied de klanten aan de onderneming weet te binden? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

logo-doctorphone


Over Helmond

Helmond ligt in de gemeente Helmond, in Noord-Brabant. In Helmond wonen ongeveer 90.116 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Helmond ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Helmond dus zo’n €1.347.643.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €206.000 is in Helmond. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Helmond ligt dit dus lager. In Helmond hebben 4.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 4.055 uitkomt.

Helmond ligt ten oosten van Eindhoven. De rijksweg N270 loopt dwars door het centrum van de stad heen. Diverse winkels zijn er in het centrum rond de Veestraat en de Markt. Helmond heeft verder diverse uitgestrekte bedrijventerreinen. Helmond heeft ook een spoorwegstation aan het traject Eindhoven-Venlo.

Er zijn naast DoctorPhone ook nog andere franchiseformules waarvoor Helmond interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Helmond.

telecom branche informatie

Franchiseformule DoctorPhone valt binnen de branche telecom. Tot de telecom branche behoren formules als Welcom, Optie1 en Ritel. De electronicabranche verkeert momenteel in zwaar weer. Dit is mede te danken aan de internettransparantie. Door vergelijkingssites zijn de prijzen transparant geworden en zijn de winkels in de electronicabranche gewezen op concurrentie op prijs. Daarnaast lijken online- en offline steeds meer door elkaar te lopen.

De omzetten van electronicawinkels zijn sinds 2014 weer licht gestegen. Vooral in 2012 was er sprake van flinke daling. Doordat het winkeloppervlakte en het aantal medewerkers per winkel vanaf 2012 sterk is gegroeid was de omzet per vierkante meter en per FTE alleen maar gedaald. De omzet per winkel bedroeg in 2013 ongeveer 1.2 miljoen en in 2015 1.4 miljoen. De omzet per vierkante meter winkeloppervlak bedroeg in 2013 4.366 en in 2015 4.785. De omzet per FTE bedroeg in 2013 281.615 en in 2015 273.779. Het aantal kleine bedrijven (minder dan 10 werknemers) in deze sector nam af (13%) terwijl het aantal grote bedrijven (meer dan 10 werknemers) juist toenam (19%). Fusies en faillissementen in deze sector verhogen de concentratiegraad.

De electronicabranche moet het vooral hebben van de verkopen in december en januari. Dit zijn ver uit de beste maanden voor deze branche. Dit komt door feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis, maar ook door bijvoorbeeld de dertiende maand. Naast de feestdagen en de 13de maand zorgen ook grote sportevents voor een toename van de verkoop. Over het algemeen genomen worden de grote cadeau’s met kerstmis aangeschaft en de wat kleinere cadeau’s met Sinterklaas.

De vooruitzichten voor de telecom branche zijn mager te noemen. De krimp in de markt en de omzetstagnatie zetten zich verder voort. Daarnaast kenmerkt deze branche zich door de hoge concurrentie.

Bron: Detailhandel.info, Rabobank Cijfers & Trends, Locatus

Vestigingen DoctorPhone

Gegevens Helmond

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Helmond
Inwoners
90.116
Inkomen
€32.900
WOZ-waarde
€206.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
DoctorPhone