Natuurwinkel Hengelo

Natuurwinkel Hengelo

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Hengelo

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Hengelo.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Hengelo een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Hengelo doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Hengelo

Hengelo ligt in de gemeente Hengelo (Overijssel), in Overijssel. In Hengelo wonen ongeveer 80.990 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Hengelo ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Hengelo dus zo’n €1.185.399.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €168.000 is in Hengelo. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Hengelo ligt dit dus lager. In Hengelo hebben 4.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.726 uitkomt.

Hengelo wordt met 1.658 adressen per km² in 2012 door CBS als sterk stedelijk ingeschaald. Bijna een kwart Hengeloërs (23,5%) is 19 jaar of jonger.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Hengelo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hengelo.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Hengelo

Provincie
Overijssel
Gemeente
Hengelo (Overijssel)
Inwoners
80.990
Inkomen
€32.200
WOZ-waarde
€168.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel