Honselersdijk

Ondernemer worden bij in Honselersdijk

is op zoek naar een ondernemer in Honselersdijk.

Over Honselersdijk

Honselersdijk is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Westland. Er wonen ongeveer 7.499 mensen in Honselersdijk. De WOZ waarde van de woningen in Honselersdijk ligt gemiddeld op €241.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Honselersdijk op €37.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Honselersdijk een gezamenlijk inkomen van €126.460.409. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In Honselersdijk een totaal van 217 inwoners.

Honselersdijk is een dorp in de provincie Zuid-Holland. Honselersdijk staat bekend om de bloemenveiling. In het dorp staat namelijk de grootste bloemenveiling ter wereld: FloraHolland. Honselersdijk beschikt over een beperkt winkelbestand. De meeste winkels bevinden zich aan de Dijkstraat, de Fazantlaan, de Endeldijk, de Hofstraat of de Middel Broekweg. Het dorp beschikt over twee industrieterreinen: De Honsel Noord en De Honsel Zuid. Daar vind je voornamelijk kwekerijen. Honselersdijk ligt in een waterrijk gebied met goede verbindingen naar bijvoorbeeld Naaldwijk & Den Haag.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Honselersdijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Honselersdijk.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Honselersdijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Westland
Inwoners
7.499
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€241.000

Franchisekansen

banner Invest Online FimR