Natuurwinkel Hoofddorp

Natuurwinkel Hoofddorp

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Hoofddorp

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Hoofddorp.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Hoofddorp een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Hoofddorp doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Hoofddorp

Hoofddorp ligt in de gemeente Haarlemmermeer, in Noord- Holland. In Hoofddorp wonen ongeveer 73.442 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €39.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Hoofddorp ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Hoofddorp dus zo’n €1.325.294.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €248.000 is in Hoofddorp. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Hoofddorp ligt dit dus hoger. In Hoofddorp hebben 3.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.570 uitkomt.

Hoofddorp is een plaats in ontwikkeling. Men verwacht dat de plaats in 2020 ruim 90.000 inwoners zal hebben. Het centrum van Hoofddorp is gelegen rond het Marktplein/Beursplein. Hoofddorp heeft verder vier bedrijventerreinen. Er zijn veel internationale bedrijven gevestigd door de gunstige ligging bij Schiphol. Hoofddorp is goed ontsloten door een spoorwegstation en de nabijheid van meerdere snelwegen en provinciale wegen.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Hoofddorp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hoofddorp.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Hoofddorp

Provincie
Noord- Holland
Gemeente
Haarlemmermeer
Inwoners
73.442
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€248.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel