That’s Mail Hulst

That’s Mail Hulst

Ondernemer worden bij That’s Mail in Hulst

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Hulst.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Hulst? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Hulst willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Hulst met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Hulst

Hulst is gelegen in Zeeland, en is onderdeel van de gemeente Hulst. Er wonen ongeveer 10.708 mensen in Hulst. De WOZ waarde van de woningen in Hulst ligt gemiddeld op €182.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Hulst op €34.300. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Hulst een gezamenlijk inkomen van €166.947.455. Van alle inwoners hebben 3.6% een uitkering. In Hulst een totaal van 385 inwoners.

Hulst is een vestingstad en de hoofdplaats van de gemeente Hulst. Hulst staat op de 6e plek van grootste plaats van de provincie Zeeland. Door de Bourgondische levensstijl trekt de stad veel Belgische toeristen. Het openbaar vervoer in Hulst staat in verbinding met onder andere Terneuzen, Middelburg, Breda en Antwerpen. Hulst is per auto bereikbaar via de E34 en de Belgische N403. Hulst heeft een relatief jong inwonersgroep. De grootste groep inwoners is 40 – 59 jaar oud.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Hulst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hulst.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Hulst

Provincie
Zeeland
Gemeente
Hulst
Inwoners
10.708
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€182.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail