Optie1 Hulst

Optie1 Hulst

Ondernemer worden bij Optie1 in Hulst

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Hulst.

Optie1 biedt middels een landelijk dekkend netwerk van franchise-ondernemers een totaalpakket van telecomproducten en -diensten aan.

Franchise informatie Optie1

Optie1 ziet franchise mogelijkheden in Hulst. Bent u afkomstig uit de regio Hulst en heeft u interesse om een Optie1 vestiging te openen? Optie1 is momenteel op zoek naar ondernemers uit deze regio. Heeft u ervaring in de branche en ondernemersmentaliteit? Vraag dan snel informatie aan bij Optie1.

optie1 franchise

Ondernemer worden? Optie1 franchise zoekt ondernemers

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecom experts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. De klantenkring bij Optie1 franchise bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. Zij vinden bij ons alles op het gebied van telecom, internet, televisie en energie. Persoonlijk advies en perfecte service staan daarbij centraal.

Snelgroeiend

De winkels van Optie1 zijn vooral gevestigd in kleinere steden en deelgemeentes van de grote steden. Als onafhankelijke retailketen is Optie1 een waardevolle aanvulling op de winkels die wel verbonden zijn aan telecom-aanbieders. Niet voor niets zijn we vandaag de dag de snelst groeiende telecom retailer van Nederland.

Volop in beweging

Op het gebied van telecom gaan de ontwikkelingen razendsnel. Denk bijvoorbeeld aan altijd weer verbeterde toestellen, geavanceerde apps, nieuwe mobiele toepassingen en steeds snellere netwerken. Klanten hebben hierdoor steeds meer behoefte aan deskundig advies. Omdat Optie1 wil blijven groeien, zoeken wij nu enthousiaste franchise ondernemers die graag dé telecom expert voor hun klanten willen zijn.

Uw profiel als Optie1 franchise ondernemer

Al onze franchise ondernemers hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk enthousiaste telecom experts met een goed gevoel voor commercie én voor hun klanten. Zij doen er alles aan om de ‘local hero’ te zijn. Service komt daarbij altijd op de eerste plaats. Past u ook in dit profiel? Neem dan snel contact met ons op!

Kernwoorden

 • Ondernemende kwaliteiten
 • Klantgericht
 • Ambitieus, vastberaden om te slagen
 • Bereid nieuwe uitdagingen aan te pakken
 • Affiniteit met consumenten elektronica en/of telecom

Ons aanbod

Met Optie1 staat u er letterlijk en figuurlijk niet alleen voor. U profiteert van onze jarenlange retailervaring en groeiende naamsbekendheid. We helpen u op elk vlak om uw winkel tot een succes te maken. Dat doen we onder meer door:

 • Professioneel trainingsprogramma voor het hele team
 • Persoonlijke begeleiding en coaching
 • Commerciële en service ondersteuning
 • Gezamenlijke en uniforme marketing, zoals advertenties en folders
 • Schaalvoordeel door gezamenlijke inkoop
 • Winkelinrichting volgens het Optie1 concept
 • Geautomatiseerde aansluitsystemen en processen
 • Jarenlange retailervaring

logo_optie1
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Hulst

Hulst ligt in de gemeente Hulst, in Zeeland. In Hulst wonen ongeveer 10.708 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Hulst ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Hulst dus zo’n €166.947.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €182.000 is in Hulst. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Hulst ligt dit dus lager. In Hulst hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 385 uitkomt.

Hulst is een vestingstad en de hoofdplaats van de gemeente Hulst. Hulst staat op de 6e plek van grootste plaats van de provincie Zeeland. Door de Bourgondische levensstijl trekt de stad veel Belgische toeristen. Het openbaar vervoer in Hulst staat in verbinding met onder andere Terneuzen, Middelburg, Breda en Antwerpen. Hulst is per auto bereikbaar via de E34 en de Belgische N403. Hulst heeft een relatief jong inwonersgroep. De grootste groep inwoners is 40 – 59 jaar oud.

Er zijn naast Optie1 ook nog andere franchiseformules waarvoor Hulst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Hulst.

telecom branche informatie

Franchiseformule Optie1 valt binnen de branche telecom. Tot de telecom branche behoren formules als Welcom, Optie1 en Ritel. De electronicabranche verkeert momenteel in zwaar weer. Dit is mede te danken aan de internettransparantie. Door vergelijkingssites zijn de prijzen transparant geworden en zijn de winkels in de electronicabranche gewezen op concurrentie op prijs. Daarnaast lijken online- en offline steeds meer door elkaar te lopen.

De omzetten van electronicawinkels zijn sinds 2014 weer licht gestegen. Vooral in 2012 was er sprake van flinke daling. Doordat het winkeloppervlakte en het aantal medewerkers per winkel vanaf 2012 sterk is gegroeid was de omzet per vierkante meter en per FTE alleen maar gedaald. De omzet per winkel bedroeg in 2013 ongeveer 1.2 miljoen en in 2015 1.4 miljoen. De omzet per vierkante meter winkeloppervlak bedroeg in 2013 4.366 en in 2015 4.785. De omzet per FTE bedroeg in 2013 281.615 en in 2015 273.779. Het aantal kleine bedrijven (minder dan 10 werknemers) in deze sector nam af (13%) terwijl het aantal grote bedrijven (meer dan 10 werknemers) juist toenam (19%). Fusies en faillissementen in deze sector verhogen de concentratiegraad.

De electronicabranche moet het vooral hebben van de verkopen in december en januari. Dit zijn ver uit de beste maanden voor deze branche. Dit komt door feestdagen als Sinterklaas en Kerstmis, maar ook door bijvoorbeeld de dertiende maand. Naast de feestdagen en de 13de maand zorgen ook grote sportevents voor een toename van de verkoop. Over het algemeen genomen worden de grote cadeau’s met kerstmis aangeschaft en de wat kleinere cadeau’s met Sinterklaas.

De vooruitzichten voor de telecom branche zijn mager te noemen. De krimp in de markt en de omzetstagnatie zetten zich verder voort. Daarnaast kenmerkt deze branche zich door de hoge concurrentie.

Bron: Detailhandel.info, Rabobank Cijfers & Trends, Locatus

Vestigingen Optie1

Gegevens Hulst

Provincie
Zeeland
Gemeente
Hulst
Inwoners
10.708
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€182.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Optie1