Natuurwinkel Ijmuiden

Natuurwinkel Ijmuiden

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Ijmuiden

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Ijmuiden.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Ijmuiden een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Ijmuiden doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Ijmuiden

Ijmuiden ligt in de gemeente Velsen, in Noord-Holland. In Ijmuiden wonen ongeveer 48.000 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Ijmuiden ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Ijmuiden dus zo’n €770.181.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €222.000 is in Ijmuiden. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Ijmuiden ligt dit dus hoger. In Ijmuiden hebben 3.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.488 uitkomt.

IJmuiden is een havenstad in de provincie Noord-Holland, gelegen aan het Noordzeekanaal. IJmuiden beschikt over vier havens: de Vissershaven, de Haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden. De laatstgenoemde is een haven voor de recreatievaart. IJmuiden is de derde haven van Nederland. Het strand van IJmuiden trekt jaarlijks veel toeristen. Vooral de wind- en watersport liefhebbers weten dit strand te vinden. De meeste winkels in IJmuiden bevinden zich aan de Lange Nieuwstraat, het Marktplein, de Kennemerlaan, het Velserhof of het Zeewijkplein.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Ijmuiden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ijmuiden.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Ijmuiden

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Velsen
Inwoners
48.000
Inkomen
€35.300
WOZ-waarde
€222.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel