Natuurwinkel Krimpen aan den IJssel

Natuurwinkel Krimpen aan den IJssel

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Krimpen aan den IJssel

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Krimpen aan den IJssel.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Krimpen aan den IJssel een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Krimpen aan den IJssel doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel ligt in de gemeente Krimpen aan den IJssel, in Zuid Holland. In Krimpen aan den IJssel wonen ongeveer 29.045 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Krimpen aan den IJssel ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Krimpen aan den IJssel dus zo’n €497.725.682. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €218.000 is in Krimpen aan den IJssel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Krimpen aan den IJssel ligt dit dus hoger. In Krimpen aan den IJssel hebben 3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 871 uitkomt.

Sinds de jaren zestig is Krimpen aan den IJssel een forensengemeente van Rotterdam en is sinds die tijd flink gegroeid. Het grootste gedeelte van het grondgebied is inmiddels al volgebouwd. Het bestuur streeft ernaar om het landelijke karakter te behouden. Met 14 kerken en 12 kerkgenootschappen is Krimpen aan den IJssel een vrij kerkelijk dorp. In de directe omgeving zijn veel wandel- en fietsroutes. De belangrijkste verbindingen met de omgeving zijn busverbindingen naar Rotterdam, Bergambacht, Schoonhoven, Utrecht, Den Haag en Gouda. Verder geldt de N210 als een belangrijke verkeersader, die leidt naar de A16.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Krimpen aan den IJssel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Krimpen aan den IJssel.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Krimpen aan den IJssel

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Krimpen aan den IJssel
Inwoners
29.045
Inkomen
€37.700
WOZ-waarde
€218.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel