Natuurwinkel Leeuwarden

Natuurwinkel Leeuwarden

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Leeuwarden

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Leeuwarden een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Leeuwarden doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Leeuwarden

Leeuwarden ligt in de gemeente Leeuwarden, in Friesland. In Leeuwarden wonen ongeveer 95.949 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €28.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Leeuwarden ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Leeuwarden dus zo’n €1.251.698.318. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €135.000 is in Leeuwarden. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Leeuwarden ligt dit dus lager. In Leeuwarden hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 4.510 uitkomt.

Leeuwarden heeft een uitgebreid winkelaanbod. Populaire winkelstraten zijn o.a. Nieuwestad, Wirdumerdijk, Wilhelminaplein en Voorstreek. Het Wilhelminaplein is flink op de schop gegaan en is hierdoor een deel van de binnenstad compleet veranderd. Aan de rand van het centrum zit De Centrale, een winkellocatie van 12.000 m³. In De Centrale zijn winkels met grotere verkoopoppervlaktes gevestigd en enkele speciaalzaken. In de komende jaren zal er nog eens 13.000 m²bijgebouwd worden. In Leeuwarden zijn ook veel kantoren gevestigd van grote dienstverleners als KPN, ING, ABN ARMO en ACHMEA. Leeuwarden kent 3 industrieterreinen: Leeuwarden West, Hemrik en Newtonpark, een nieuw industrieterrein aan de westkant van Leeuwarden. Belangrijke verkeersaders zijn A31 (Amsterdam), A32 (Zwolle), N31 (Emmen) en N355 (Groningen). De grootste inwonersgroep van Leeuwarden is 20 – 29 jaar. Dit komt omdat Leeuwarden een populaire studentenstad is.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Leeuwarden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leeuwarden.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Leeuwarden

Provincie
Friesland
Gemeente
Leeuwarden
Inwoners
95.949
Inkomen
€28.700
WOZ-waarde
€135.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel