Sanidirect Leeuwarden

Sanidirect Leeuwarden

Ondernemer worden bij Sanidirect in Leeuwarden

Sanidirect is op zoek naar een ondernemer in Leeuwarden.

Advies, ontwerp en verkoop op het gebied van sanitair, toiletruimten, badkamers en tegels. Sanidirect biedt ruim keus in A-merken, presenteert de nieuwste trends en is transparant met internetprijzen en werkwijze.

Franchise informatie Sanidirect

Wilt u ondernemen in Leeuwarden? Op dit moment zoekt Sanidirect naar ondernemers in onder andere Leeuwarden. Met 95.949 komt Leeuwarden uitstekend in aanmerking voor een nieuwe vestiging van Sanidirect. Sanidirect ziet hier voldoende mogelijkheden voor franchising. Wilt u graag een nieuwe Sanidirect vestiging starten? Neem dan direct contact op.

Sanidirect is op zoek naar ondernemers

Franchisenemer worden bij Sanidirect?

De Sanidirect franchise formule is een concept waarbij verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klant. De ondernemer kan zich binnen Sanidirect zowel richten op de klant als op het verkooppersoneel. dit is mogelijk doordat alle randzaken centraal worden geregeld door het hoofdkantoor in Waalwijk. Momenteel heeft Sanidirect al 35 jaar ervaring in de sanitair branche en samen met 15 andere woonformules meer dan 250 winkels.

Sandirect franchise

Participatie bij Sanidirect franchise

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Sanidirect start een BV op samen met de ondernemer, waardoor het risico voor de ondernemers beperkt wordt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Daardoor heeft de franchisenemer een vast inkomen.

Over Sanidirect

Sanidirect is een franchiseformule die A-merken sanitair verkoopt en zich tegelijkertijd richt op een kostenbewuste klant. Een goede advisering van de klant is essentieel. Voor minder ervaren franchiseondernemers staat een team orderverwerkers ter beschikking die ook voor uitgebreide orders ingezet kan worden. Sanidirect heeft het laagste prijsniveau van heel Nederland. Dit is het meest succesvolle verkoopargument van onze formule en daardoor een goede klantentrekker.

Voor wie is het geschikt?

Het Sanidirect franchise concept is uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. Als ondernemer kan de focus worden gelegd op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd uitziet.  Het grootste deel van ons assortiment is voorradig in het afhaalmagazijn en kan direct worden opgehaald. Voor artikelen welke voor de klant op maat worden besteld, wordt de logistieke afhandeling door de centrale logistiekafdeling geregeld. Daardoor heeft de ondernemer hier geen omkijken meer naar.

Financiering en resultaten

Om te starten bij Sanidirect is een eigen vermogen van 25.000 tot 50.000 euro vereist. Dit eigen vermogen wordt gebruikt om de showroom in te richten en verschillende aanloopkosten voor de eerste drie maanden te financieren. Deze kosten bedragen ongeveer 500.000. De kosten minus de eigen vermogen worden gefinancierd door Sanidirect.

Sanidirect Nederland en de franchisenemer worden een gezamenlijke BV opgericht. Per filiaal wordt er 100.000 tot 200.000 euro eigen vermogen door Sanidirect of de bank ingebracht, waarvan de franchiseondernemer 25.000 tot 50.000 euro betaald.

Heeft u interesse? Vraag dan direct informatie aan via deze pagina en volg ons via Facebook.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Leeuwarden

Leeuwarden ligt in de gemeente Leeuwarden, in Friesland. In Leeuwarden wonen ongeveer 95.949 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €28.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Leeuwarden ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Leeuwarden dus zo’n €1.251.698.318. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €135.000 is in Leeuwarden. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Leeuwarden ligt dit dus lager. In Leeuwarden hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 4.510 uitkomt.

Leeuwarden heeft een uitgebreid winkelaanbod. Populaire winkelstraten zijn o.a. Nieuwestad, Wirdumerdijk, Wilhelminaplein en Voorstreek. Het Wilhelminaplein is flink op de schop gegaan en is hierdoor een deel van de binnenstad compleet veranderd. Aan de rand van het centrum zit De Centrale, een winkellocatie van 12.000 m³. In De Centrale zijn winkels met grotere verkoopoppervlaktes gevestigd en enkele speciaalzaken. In de komende jaren zal er nog eens 13.000 m²bijgebouwd worden. In Leeuwarden zijn ook veel kantoren gevestigd van grote dienstverleners als KPN, ING, ABN ARMO en ACHMEA. Leeuwarden kent 3 industrieterreinen: Leeuwarden West, Hemrik en Newtonpark, een nieuw industrieterrein aan de westkant van Leeuwarden. Belangrijke verkeersaders zijn A31 (Amsterdam), A32 (Zwolle), N31 (Emmen) en N355 (Groningen). De grootste inwonersgroep van Leeuwarden is 20 – 29 jaar. Dit komt omdat Leeuwarden een populaire studentenstad is.

Er zijn naast Sanidirect ook nog andere franchiseformules waarvoor Leeuwarden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leeuwarden.

sanitair branche informatie

Franchiseformule Sanidirect valt binnen de branche sanitair. Tot de sanitair branche behoren de keuken- en badkamerzaken. Enkele bekende formules die actief zijn in deze branche zijn: Bad in Beeld, Baderie, Grando, Mega Tegels & Badkamers & Sanidirect. Deze keuken- en badkamerzaken verkopen onder andere keukens, badkamers, apparatuur en onderdelen van keukens en badkamers. Naast het verkopen van deze producten verzorgen deze keuken- en badkamerzaken ook vaak de plaatsing en de aansluiting van de producten.

De omzet van deze branche is afgelopen jaren gestegen. De omzet per winkel bedroeg in 2013 885.000 en in 2015 1.154.000. Ook de omzet per vierkante meter winkeloppervlakte steeg van 1.654 in 2013 naar 2.074 in 2015. Deze omzetstijging is ook deels te danken aan de aantrekkende huizenmarkt. De huizenmarkt zit sinds 2013 weer in de lift en daar profiteert de sanitair branche van.

Binnen deze branche zijn er ook een aantal ontwikkelingen gaande. Zo heeft de consument bijvoorbeeld steeds meer behoefte aan inspiratie en advies. Gekwalificeerd personeel wordt hierdoor erg belangrijk. Daarnaast verandert de samenstelling van de huishoudens in Nederland. Het aantal eenpersoonshuishoudens en ouderen neemt toe.

Naast de grote keuken- en badkamerzaken heeft de consument behoefte aan kleine winkels met een compleet productaanbod. Binnen het productaanbod van deze winkels heeft de consument behoefte aan unieke producten. Een eigen label assortiment wordt steeds belangrijker. Net zoals bij andere branches wordt de online verkoop door toenemend internetgebruik steeds belangrijker bij de aankoopbeslissing.

De sanitair branche zal de komende jaren wel rekening moeten houden met stijgende concurrentie. Met name de doe-het-zelfketens hebben aangegeven het assortiment aan te gaan vullen en te verluxen. Daarnaast spelen de bouwmarkten ook handig in op de vraag van zelfstandige installateurs en klusbedrijven. Op het gebied van klantenwerving- en binding kan nog veel terrein gewonnen worden. De keuken- en badkamerzaken zullen zich nog scherper moeten profileren en de inzet van de marketing moet zich richten op beleving en conceptuele waarde.

Bron: Detailhandel.info, CBS, raming Panteia op basis van CBS en Locatus, Rabobank Cijfers & Trends, Qumedia

Vestigingen Sanidirect

Gegevens Leeuwarden

Provincie
Friesland
Gemeente
Leeuwarden
Inwoners
95.949
Inkomen
€28.700
WOZ-waarde
€135.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Sanidirect