That’s Mail Leiderdorp

That’s Mail Leiderdorp

Ondernemer worden bij That’s Mail in Leiderdorp

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Leiderdorp.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Leiderdorp? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Leiderdorp willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Leiderdorp met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Leiderdorp

Leiderdorp is gelegen in Zuid Holland, en is onderdeel van de gemeente Leiderdorp. Er wonen ongeveer 26.993 mensen in Leiderdorp. De WOZ waarde van de woningen in Leiderdorp ligt gemiddeld op €239.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Leiderdorp op €39.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Leiderdorp een gezamenlijk inkomen van €479.739.227. Van alle inwoners hebben 3.3% een uitkering. In Leiderdorp een totaal van 891 inwoners.

Leiderdorp is door de jaren heen vastgegroeid aan Leiden. Beide gemeenten worden gescheiden door de rivieren de Zijl en de Oude Rijn. In de buurt van Leiderdorp begint de Groene Harttunnel onder het Groene Hart, die werd aangelegd voor de HSL-Zuid. Populaire winkels zijn te vinden in winkelcentra ‘Winkelhof’ en ‘De Santhorst’, Touwbaan, Van Diepeningenlaan, Elisabethhof en Zijlbaan. Parkeren is gratis. Belangrijke verkeersader is de A4 en nabij de N11.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Leiderdorp interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leiderdorp.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Leiderdorp

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Leiderdorp
Inwoners
26.993
Inkomen
€39.100
WOZ-waarde
€239.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail