Specsavers Horen en Zien Lemmer

Specsavers Horen en Zien Lemmer

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Lemmer

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Lemmer.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Franchise informatie Specsavers Horen en Zien

Specsavers Horen en Zien zoekt naar nieuwe ondernemers in Lemmer. Op dit moment heeft Specsavers Horen en Zien 144 franchisevestigingen. Wilt u een eigen Specsavers Horen en Zien starten in Lemmer? Lees dan verder!

Het succes van Specsavers franchise

Specsavers is de grootste optiekketen ter wereld in particulier bezit. Specsavers franchise is een optiek- en audicien formule en is wereldwijd marktleider met 1.700+ winkels in tien landen.

Optiekketen Specsavers is echt uniek doordat Specsavers een echt samenwerkingsverband is; tussen Specsavers en de individuele winkels maar ook in de winkels zelf. De winkel wordt gezamenlijk geëxploiteerd door een retailondernemer èn een optiek- en/of audicien ondernemer. Deze opticiens, audiciens en retailers werken in een partnerschap met Specsavers. En deze aanpak is een enorm succes gebleken: in Nederland zijn we al jaren de snelst groeiende optiekketen met inmiddels 127 winkels verspreid over het land. Daarmee is de afgelopen jaren elk jaar een groei gerealiseerd van maar liefst 20% tot 30%.

Onderscheidende formule

Specsavers is bijzonder onderscheidend, het geheim achter het succes is te danken aan twee belangrijke factoren:

  • Familiebedrijf met korte lijnen: Specsavers is een in 1984 opgericht familiebedrijf en dat is het ook altijd gebleven: zodra je met ons in gesprek gaat merk je dat er een sterke familiecultuur is. Persoonlijke ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé vinden we heel belangrijk. Opvallend is de balans tussen werk- en privébalans die je hier hebt als ondernemer: je hoeft eigenlijk nooit vanaf huis / in de avonden of weekenden nog eens je administratie, boekhouding of marketing bij te werken. Zodra je de winkeldeur sluit, ben je ook echt vrij.
  • Het bedrijfsmodel: Specsavers is een ècht samenwerkend ondernemersverband. De winkel wordt gezamenlijk geëxploiteerd door een retailondernemer en een optiek- en/of audicien ondernemer. De retailondernemer is primair verantwoordelijk is voor de commercie: het leveren van topservice, verkoop en aansturen van medewerkers. De optiek- en of audicien ondernemer is een echte vakman.

specsavers franchise

Partnerschap Specsavers: een win-win situatie

Het Specsavers Partnerschap houdt in het kort in dat onze partners hun eigen koers bepalen en zelf de vruchten plukken van hun harde werken. Tegelijkertijd profiteren ze van de vele voordelen die het samenwerkingsverband met Specsavers biedt: de naamsbekendheid van het merk, gunstige inkoopsprijzen, uitstekende administratieve ondersteuning en deskundige hulp op vele gebieden.

Ondernemen in het partnerschap van Specsavers is dus sámen ondernemen. Dat betekent dat je zelfstandig werkt en tegelijkertijd elkaar versterkt door elkaars kwaliteiten te benutten. Onze pijlers service, kwaliteit, stijl en prijs maken de succesformule van je eigen optiekwinkel compleet.

De voordelen op een rij:

  • Uniek bedrijfsmodel
  • Gegarandeerde maandelijkse managementfee
  • Zeer aantrekkelijke winstdeling
  • Startersopleiding van negen maanden met doorbetaling van salaris
  • Continue ondersteuning in tal van opzichten: marketing, PR, financiële administratie, werving van personeel, training, inkoop en winkelinrichting.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

Specsavers - logo

 

 

 


Over Lemmer

Lemmer ligt in de gemeente De Friese Meren, in Friesland. In Lemmer wonen ongeveer 10.100 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €27.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Lemmer ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Lemmer dus zo’n €124.413.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €203.000 is in Lemmer. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Lemmer ligt dit dus lager. In Lemmer hebben 2.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 232 uitkomt.

Lemmer ligt aan het IJsselmeer en is één van de bekendste watersportplaatsen in Friesland. Zomers is Lemmer een toeristisch trekpleister en trekt behalve toeristen ook veel mensen uit omliggende plaatsen aan die de vele terrassen opzoeken.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Lemmer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lemmer.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Lemmer

Provincie
Friesland
Gemeente
De Friese Meren
Inwoners
10.100
Inkomen
€27.100
WOZ-waarde
€203.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Specsavers Horen en Zien