That’s Mail Nieuwerkerk aan den IJssel

That’s Mail Nieuwerkerk aan den IJssel

Ondernemer worden bij That’s Mail in Nieuwerkerk aan den IJssel

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Nieuwerkerk aan den IJssel.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Nieuwerkerk aan den IJssel? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Nieuwerkerk aan den IJssel willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Nieuwerkerk aan den IJssel met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Zuidplas. Er wonen ongeveer 21.805 mensen in Nieuwerkerk aan den IJssel. De WOZ waarde van de woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel ligt gemiddeld op €235.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Nieuwerkerk aan den IJssel op €40.700. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel een gezamenlijk inkomen van €403.392.500. Van alle inwoners hebben 3.1% een uitkering. In Nieuwerkerk aan den IJssel een totaal van 676 inwoners.

Nieuwerkerk aan den IJssel is gelegen op de rechteroever van de Hollandsche IJssel. In dit gebied ligt het laagste punt van Nederland, nabij de eendenkooi bij de Derde Tochtweg. De plaats is centraal gelegen aan de A20 en heeft een eigen treinstation, op het traject Gouda-Rotterdam. In de buurt van het treinstation is het winkelcentrum Dorrestein gevestigd, waar diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden zijn.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Nieuwerkerk aan den IJssel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nieuwerkerk aan den IJssel.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Nieuwerkerk aan den IJssel

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Zuidplas
Inwoners
21.805
Inkomen
€40.700
WOZ-waarde
€235.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail