Natuurwinkel Nijkerk

Natuurwinkel Nijkerk

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Nijkerk

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Nijkerk.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Nijkerk een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Nijkerk doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Nijkerk

Nijkerk ligt in de gemeente Nijkerk, in Gelderland. In Nijkerk wonen ongeveer 28.050 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Nijkerk ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Nijkerk dus zo’n €481.950.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €263.000 is in Nijkerk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Nijkerk ligt dit dus hoger. In Nijkerk hebben 3.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.038 uitkomt.

Nijkerk is een stad met een rijke historie en een groen randje. Nijkerk ligt centraal gelegen aan de A28 tussen de Veluwe en Eemland. Na de Tweede Wereldoorlog is Nijkerk fors gegroeid qua woningbouw en voorzieningen. Op 14 oktober 2012 werd de toren van de Grote Kerk verkozen tot de mooiste kerk van Nederland.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Nijkerk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nijkerk.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Nijkerk

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijkerk
Inwoners
28.050
Inkomen
€37.800
WOZ-waarde
€263.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel