That’s Mail Oost-Souburg

That’s Mail Oost-Souburg

Ondernemer worden bij That’s Mail in Oost-Souburg

That’s Mail is op zoek naar een ondernemer in Oost-Souburg.

That’s Mail heeft een reseller-programma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. We hebben een supergaaf nieuwsbrievensysteem! Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook hoe we dit op de markt moeten zetten

Franchise informatie That’s Mail

Ondernemen in Oost-Souburg? That’s Mail is op zoek naar franchisenemers die in Oost-Souburg willen ondernemen. That’s Mail heeft op dit moment 3 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Oost-Souburg met That’s Mail? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Meer dan een digitale nieuwsbrief? That’s Mail! 

That’s Mail! heeft een resellerprogramma gespecialiseerd in de digitale nieuwsbrief oftewel e-mailmarketing. Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing!? Om meerdere redenen. Wij werken met ons eigen nieuwsbrievensysteem dat ervoor zorgt dat de klant het maximale uit zijn nieuwsbrieven kan halen.

Met ons systeem kan de klant e-mailcampagnes maken, op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven ontwerpen, schrijven en verzenden en tegelijkertijd data van de lezers verzamelen. Als specialisten op dit gebied denken wij graag actief met de klant mee, maar uiteraard kan de klant ook zelfstandig zonder hulp gebruik maken van het systeem.

Ambitieus als wij zijn, willen wij heel Nederland hiermee veroveren.

Met een bewezen succesvol businessmodel weten we ook precies hoe we dit op de markt moeten zetten.  En omdat we maar op één plek tegelijk kunnen zijn, hebben wij jou daarvoor nog!

Wéér een nieuwsbrievensysteem?

Nieuwsbrievensystemen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij That’s Marketing? Om meerdere redenen. Enkele leggen we op onze website kort uit, maar kom gerust eens koffie drinken, dan vertellen we je er meer over.

Sluit aan bij That’s Mail!

Als reseller ontvang je een licentie om That’s Mail! te verkopen en beschik je over een begeleider om ons product succesvol te kunnen verkopen. Tevens heb je in een eigen gebied de mogelijkheid om onbeperkt klanten te werven die gebruik willen maken van ons betrouwbaar nieuwsbrievensysteem. Op alle vlakken wordt je ondersteund vanuit ons hoofdkantoor.

Met een reseller-licentie kan je voor jezelf een stabiele inkomstenflow creëren met:

  • Een betrouwbaar product
  • Een bewezen succesvol concept
  • Een overzichtelijke investering
  • Professionele begeleiding

Benieuwd naar de mogelijkheden om als reseller bij That’s Mail! aan te sluiten? Vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan!

logo-thatsmail-groen-aangesloten-bij-op-pagina

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids


Over Oost-Souburg

Oost-Souburg is gelegen in , en is onderdeel van de gemeente Vlissingen. Er wonen ongeveer 10.500 mensen in Oost-Souburg. De WOZ waarde van de woningen in Oost-Souburg ligt gemiddeld op €153.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Oost-Souburg op €30.200. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Oost-Souburg een gezamenlijk inkomen van €144.136.364. Van alle inwoners hebben 4.5% een uitkering. In Oost-Souburg een totaal van 473 inwoners.

Oost-Souburg is een dorp in de provincie Zeeland. Het dorp wordt gescheiden van West-Souburg door het Kanaal door Walcheren. Oost-Souburg is met 10.515 inwoners de zevende plaats van Zeeland, maar heeft het dorpse karakter altijd behouden. De meeste winkels in Oost-Souburg bevinden zich aan de Kanaalstraat, de Burgemeester Stemerdinglaan, de F. Leenhoutsstraat, het Ambachtsveld of het Oranjeplein. Het winkelbestand in Oost-Souburg is beperkt. Je vindt er alleen de winkels voor de primaire boodschappen. Er zijn in totaal 283 bedrijven gevestigd in Oost-Souburg.

Er zijn naast That’s Mail ook nog andere franchiseformules waarvoor Oost-Souburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oost-Souburg.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule That’s Mail valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen That’s Mail

Gegevens Oost-Souburg

Gemeente
Vlissingen
Inwoners
10.500
Inkomen
€30.200
WOZ-waarde
€153.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
That’s Mail