Natuurwinkel Oosterhout

Natuurwinkel Oosterhout

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Oosterhout

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Oosterhout een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Oosterhout doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Oosterhout

Oosterhout ligt in de gemeente Oosterhout, in Noord-Brabant. In Oosterhout wonen ongeveer 54.072 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Oosterhout ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Oosterhout dus zo’n €879.898.909. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €225.000 is in Oosterhout. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Oosterhout ligt dit dus hoger. In Oosterhout hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.541 uitkomt.

Oosterhout maakt deel uit van de Baronie van Breda en vormt er de noordgrens van. De stad is goed bereikbaar via de A27 en de A59. Kenmerkend aan Oosterhout is het bourgondische leven en de gastvrijheid. Oosterhout kent ook een tal van leuke restaurants. De compacte binnenstad biedt een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en cafés.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Oosterhout interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oosterhout.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Oosterhout

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Oosterhout
Inwoners
54.072
Inkomen
€35.800
WOZ-waarde
€225.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel