Mitra Ouderkerk aan de Amstel

Mitra Ouderkerk aan de Amstel

Ondernemer worden bij Mitra in Ouderkerk aan de Amstel

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Ouderkerk aan de Amstel.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Franchise informatie Mitra

Mitra is op zoek naar een franchisenemer in Ouderkerk aan de Amstel. Ouderkerk aan de Amstel heeft 7.660 inwoners, en voldoet daarmee aan het minimale aantal wat een verzorgingsgebied moet bevatten voor een Mitra vestiging. Momenteel heeft Mitra 115 franchise vestigingen in Nederland. Wordt u de volgende? Vraag direct vrijblijvend informatie aan.

mitra-franchise

Mitra franchise drankenspeciaalzaken!

Slijterijketen Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. Met een zeer uitgebreid assortiment ben je bij Mitra franchise voor elke gelegenheid op het juiste adres. De formule bestaat al sinds 1974 en beschikt dus over de nodige kennis en ervaring op gebieden als: verkoop, inkoop, marketing en ondernemen. Mitra is een full service franchiseformule. De slijterijketen beschikt momenteel over 115 winkels en is voor verdere expansie op zoek naar ondernemers.

Mitra is aangesloten bij De Nationale Franchise Gids, is lid van de NFV en ondersteunt de Nederlandse Franchise Code. Iedere franchisenemer wordt ook mede-eigenaar van de franchisegever: 50% van de aandelen zijn in handen van franchisenemers, de andere 50% aandeelhouder is leverancier groothandel De Monnik.

Wat doet Mitra franchise allemaal?mitra franchise vestiging

Mitra biedt naast een uitgebreid assortiment ook op maat gemaakte cadeau’s. Een speciale fles met een speciaal etiket voor een bepaalde gelegenheid? Als franchisenemer bij Mitra maak je met professionele materialen er een verrassend kado van.

Marketingpakket Mitra:

  • 2 wekelijkse huis-aan-huis folders
  • Online nieuwsbrieven
  • Informatieve en inspirerende content via Social media
  • 4x per jaar het Mitra Magazine

Verder organiseert Mitra in samenwerking met de aangesloten slijters lokale proeverijen. Een voorbeeld hiervan is de Whiskey Xperiences, een evenement waar zo’n 300 deelnemers op af komen. Mitra is daarnaast ook de juiste partij voor feesten en partijen. Klanten kunnen bij ons terecht voor de juiste dranken, artikelen en natuurlijk voor advies over de invulling van het feest. Het is naderhand ook altijd mogelijk om de onaangebroken flessen te retourneren. Bij Mitra draait het uiteindelijk allemaal om service.

Profiel franchisenemer Mitra

Als franchisenemer van Mitra beschik je, met onze hulp, over een uitstekende kennis van de dranken en ben je in staat om de klant optimaal te adviseren. Mitra is op zoek naar enthousiaste ondernemers in bezit van een flinke dosis ondernemersmentaliteit met de ambitie om een eigen winkel te starten.

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids

logo-mitra
 

 

 


Over Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel ligt in de gemeente Ouder-Amstel, in Noord-Holland. In Ouderkerk aan de Amstel wonen ongeveer 7.660 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €43.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Ouderkerk aan de Amstel ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Ouderkerk aan de Amstel dus zo’n €150.414.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €294.000 is in Ouderkerk aan de Amstel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Ouderkerk aan de Amstel ligt dit dus hoger. In Ouderkerk aan de Amstel hebben 3.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 237 uitkomt.

Ouderkerk aan de Amstel is een dorp gelegen aan de Amstel. Het oude gedeelte van Ouderkerk ligt aan de rechteroever van de Amstel en heeft een rijk cultuurgoed. In de oude kern is ook het gemeentehuis te vinden en bevinden zich diverse winkel- en horecagelegenheden. Het nieuwe gedeelte bestaat uit een woonwijk en een haventje.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Ouderkerk aan de Amstel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ouderkerk aan de Amstel.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Ouderkerk aan de Amstel

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Ouder-Amstel
Inwoners
7.660
Inkomen
€43.200
WOZ-waarde
€294.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Mitra