Natuurwinkel Ridderkerk

Natuurwinkel Ridderkerk

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Ridderkerk

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Ridderkerk.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Ridderkerk een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Ridderkerk doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Ridderkerk

Ridderkerk ligt in de gemeente Ridderkerk, in Zuid-Holland. In Ridderkerk wonen ongeveer 27.000 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Ridderkerk ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Ridderkerk dus zo’n €425.863.636. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €194.000 is in Ridderkerk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Ridderkerk ligt dit dus lager. In Ridderkerk hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.107 uitkomt.

Ridderkerk is een dorp gelegen op het eiland IJsselmonde. Ridderkerk ligt aan het drukke verkeersknooppunt ‘Ridderster’ van de Rijkswegen A15 en A16. In Ridderkerk ligt ook Rijksweg A38. In 2007 opende Ridderkerk een nieuw centrum met onder andere het gemeentehuis en een centraal plein voor evenementen met diverse horeca. Winkelliefhebbers kunnen terecht bij diverse winkelcentra en winkelpleinen in het centrum.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Ridderkerk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ridderkerk.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Ridderkerk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Ridderkerk
Inwoners
27.000
Inkomen
€34.700
WOZ-waarde
€194.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel