Bagels & Beans Rotterdam

Bagels & Beans Rotterdam

Ondernemer worden bij Bagels & Beans in Rotterdam

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam.

Servicegericht verkopen van vers belegde bagels, ultieme koffie & spetterverse sappen in een hartelijke, rustgevende & sfeervolle omgeving.

Franchise informatie Bagels & Beans

In Rotterdam is Bagels & Beans op zoek naar franchisenemers. Het betreft een nieuw te openen vestiging. Bagels & Beans heeft op dit moment 76 franchisevestigingen in Nederland. Franchisenemer worden in Rotterdam? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Bagels & Beans.

bagels2

12 redenen om bagelbaas te worden

Franchiseondernemer bij dat eigenwijze Bagels & Beans, is dat niet iets voor jou? Hieronder geven we 12 redenen om bagelbaas te worden.

1. Bagelbaas

Om te beginnen heet je bij ons geen franchisenemer, maar bagelbaas. Dat klinkt veel beter.

2. De eerste

We waren in 1996 de eerste die in Nederland de bagel op de kaart zette. Nog steeds zijn we marktleider op het gebied van bagels.

3. De grootste

Trouwens, wist je dat we ook de grootste espressobarformule van Nederland zijn? De bonen voor onze prijswinnende koffie komen van een kleinschalige familieplantage in Panama waarvan we de eigenaren persoonlijk kennen. De koffieteelt is geheel biologisch en de medewerkers ontvangen een eerlijk loon.

4. Sterk merk

In meer dan twintig jaar hebben we een sterk merk opgebouwd met een grote bekendheid. Onze fans en ambassadeurs zijn opvallend trouw en blijven in aantal toenemen. Bovendien hebben we plannen om uit te breiden naar het buitenland.

5. Franchise sinds 2002

Geen ervaring als ondernemer of in de horeca? Geen zorgen, we leren je alles wat je moet weten. Doordat we al jaren een franchiseorganisatie zijn, hebben we veel ervaring met het begeleiden van bagelbazen. En omdat we in ons eigen tempo groeien, hebben we ook de tijd en middelen om jou die begeleiding te bieden.

6. Gesmeerde organisatie

Achter ons vrolijk eigenwijze imago gaat een zeer professionele organisatie schuil, net zo gesmeerd als een dik beboterde bagel. Wij zorgen voor de samenstelling en ontwikkeling van het assortiment, marketing, automatisering, levering en sturen de organisatie aan. Daar heb je dus allemaal geen omkijken naar. Jij richt je op de dagelijkse gang van zaken in je eigen Bagels & Beans.

7. Bagels & Beans-app

We hebben een leuke loyaliteitsapp waarmee onze gasten kunnen sparen voor een beloning, zoals een koffie of een bagel naar keuze. Bovendien kun je ermee afrekenen of iemand een Bagels & Beans-tegoed cadeau doen. Met deze app hopen we onze gasten nog beter aan ons te binden. Tip: als je ‘m downloadt in iTunes of Google Play, ontvang je 50 hartjes die je meteen kunt inwisselen voor een gratis koffie.

8. Locatie, locatie, locatie

Je vindt ons over het algemeen op sfeervolle locaties in steden met meer dan 40.000 inwoners. Bij voorkeur in het historisch centrum met bezienswaardigheden, een universiteit of hoge school vlakbij. Voor het vinden van de perfecte panden op de perfecte locatie werken we samen met experts. Heb je zelf al een pand op het oog? Laat het ons weten!

9. Turnkey opgeleverd

We coördineren de onderhandelingen bij huur, koop of eventuele overname van goodwill en inventaris voor je en treden over het algemeen op als hoofdhuurder. Bovendien verzorgen we de inrichting in onze herkenbare huisstijl. Geen one size fits all, maar op maat ontworpen voor jouw pand. Ook naar de verbouwing heb je geen omkijken, je hoeft alleen maar de sleutel in ontvangst te nemen.

10. Financieel aantrekkelijk

De gemiddelde jaaromzet van een Bagels & Beans bedraagt € 470.000. De totale franchisevergoeding is slechts 6 procent van je netto-omzet: 5 procent franchisefee en 1 procent promotiefee voor gezamenlijke marketingactiviteiten. Bagelbaas worden, kan dus absoluut een kansrijke carrièrestap zijn.

11. Ondersteuning bij financiering

Als ondernemer investeer je natuurlijk in je eigen zaak. Hiervoor moet je denken aan een investering tussen € 190.000 en € 240.000. De eenmalige entreefee bedraagt € 16.000. Jouw eigen investering is minimaal 20 procent van de totale investering. Hiervoor zijn verschillende constructies mogelijk, waaronder een lening van familie. Ook kunnen we je ondersteunen met een financieringsarrangement van de ABN AMRO of de Rabobank.

12. Uitgebreid kennismakingstraject

We vinden het belangrijk dat je als aankomend bagelbaas precies weet waar je aan toe bent. Daarom hebben we een uitgebreid kennismakingstraject waarbij we alle ins en outs bespreken en jij al je vragen kunt stellen. Is een eigen Bagels & Beans misschien iets voor jou? Maak gewoon eens vrijblijvend een afspraak om te zien of het je bevalt. Bel 030-2409098 of mail naar franchise@bagelsbeans.nl.

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

Logo rond B&B kleur_klein


Over Rotterdam

Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Rotterdam. Er wonen ongeveer 631.155 mensen in Rotterdam. De WOZ waarde van de woningen in Rotterdam ligt gemiddeld op €148.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Rotterdam op €29.600. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Rotterdam een gezamenlijk inkomen van €8.491.903.636. Van alle inwoners hebben 4.3% een uitkering. In Rotterdam een totaal van 27.140 inwoners.

Rotterdam bestaat uit 14 gebieden (stadskwartieren) die elk een eigen gebiedscommissie hebben. De stad maakte vanaf 1850 een sterke groei door met name door verstedelijking, bevolkingsgroei, herindelingen en annexaties. Winkelen in het centrum van Rotterdam staat garant voor een ultieme shopping belevenis. Bekende winkelstraten zijn de Lijnbaan, de Meent, de Koopgoot en de Hoogstraat. Daarnaast is in het centrum de Markthal te vinden, de eerste en grootste overdekte food markt van Nederland. Daarnaast kent het centrum diverse horecagelegenheden. Ook is in Rotterdam dierentuin Blijdorp te vinden. De stad is omringd door diverse snelwegen en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Er zijn naast Bagels & Beans ook nog andere franchiseformules waarvoor Rotterdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rotterdam.

lunchroom branche informatie

Franchiseformule Bagels & Beans valt binnen de branche lunchroom. Tot de branche lunchroom behoren dagzaken waar onder andere belegde broodjes, koffie, thee en vruchtensappen verkrijgbaar zijn. In vergelijking met cafetaria’s wordt er bij een lunchroom weinig alcohol geschonken en is het een eet- en drinkgelegenheid met bediening. Bij sommige lunchrooms is het ook mogelijk om een bestelling af te halen of thuis te laten bezorgen. Enkele bekende formules in de branche zijn Anne & Max, Bagels & Beans, Bakker Bart en Délifrance.

In 2015 telde Nederland bijna 2.500 lunchrooms. Het aantal lunchrooms is ook tijdens de crisis jaren toegenomen, in de laatste 5 jaar kwamen er 489 lunchrooms bij en het aantal stijgt nog steeds. Dit terwijl het aantal restaurants in dezelfde periode met 7% is afgenomen. Lunchrooms kenmerken zich door flexibiliteit en wendbaarheid. De branche profiteert optimaal van de toenemende buitenhuisconsumptie. Consumenten kiezen vaker voor meerdere eetmomenten op een dag en dan veelal onderweg. Lunchrooms spelen in op de toenemende behoefte aan gemak en de toenemende aandacht aan verse, gezonde en lekkere maaltijden en bieden ook vaak een afhaal- en bezorgservice.

De branche profiteert van branchevervaging in de horeca. De opkomst van bakkerijen met hun eigen broodjescorners maar ook de ‘to go’ shops met hun eigen lunchhoekje zijn hier debet aan. Het shop-in-shop principe neemt een vlucht en ook traditionele cafetaria’s maken de conversie naar lunchrooms. De populariteit van lunchconcepten geeft de branche een eigentijds karakter.

De leegstand in winkelcentra wordt steeds vaker ingevuld met horeca, met name dagzaken. Lunchrooms zijn sterk vertegenwoordig in (stads)centra. Locatie in combinatie met het juiste concept is doorslaggevend in de mate van succes. Een lunchroom heeft gemiddeld een vloeroppervlak van 108 m² en 48 zitplaatsen binnen en 45 zitplaatsen buiten (indien er een terras aanwezig is). De gemiddelde besteding per gast is ruim 10 euro, 59% daarvan wordt uitgegeven aan food en 41% aan dranken.

Bron: Lunchroom.nl, Rabobank Cijfers & Trends

Vestigingen Bagels & Beans

Gegevens Rotterdam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Rotterdam
Inwoners
631.155
Inkomen
€29.600
WOZ-waarde
€148.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Bagels & Beans