Natuurwinkel Schiedam

Natuurwinkel Schiedam

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Schiedam

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Schiedam.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Schiedam een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Schiedam doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Schiedam

Schiedam ligt in de gemeente Schiedam, in Zuid-Holland. In Schiedam wonen ongeveer 77.155 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Schiedam ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Schiedam dus zo’n €1.087.184.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €142.000 is in Schiedam. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Schiedam ligt dit dus lager. In Schiedam hebben 4.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.395 uitkomt.

Schiedam maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De stad is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. De stad is vooral bekend om de hoogste windmolens ter wereld, haar jenever en de historische binnenstad met grachten. Schiedam is goed bereikbaar via de A4 en de A20 en via het openbaar vervoer.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Schiedam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Schiedam
Inwoners
77.155
Inkomen
€31.000
WOZ-waarde
€142.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel